bitterdelisi24 ben hiç beğenmedim, çünkü asgari ücrete zam yaptıkça bu ükenin fırsatçıları da zam yapıyor, anlamıyorlar ki ülkenin fırsatçılardan arındırılması lazım, ben hiç görmedim asgari ücrete zam yapın diyen biri, millet gıdaya, mamaya, beze yapılan zamdan şikayetçi bunlar da ha bire asgari ücrete zam yapıyo.. Bi su faturası gelmiş 400 TL, şelale mi akıtıyorum ben!! 3 çocuğum var 2si bezli bezin fiyatı 200 TL habire şıçıp işiyorlar, az değiştirsem pişik oluyorlar, en ucuzunu alsam 1 saat dayanıyo, ayrıca en ucuz bez de 150 den başlıyor😑 çocukların gıdasını söylemiyorum bile hergün 1 lt süt içiyorlar, en kalitesiz sütün litresi 15 den başlıyor, ee bu çocuklar hiç atıştırmalık yemicek?? Evde yapıyorsun daha fazla tutuyo, kılık kıyafet, ayakkabı.. Bugüne kadar hiç insan ayrımcılığı yapmadım ama elin suriyelisi benden iyi geçiniyorsa, et yiyorsa, çocukların altında akülü araba varsa, bu ülkede bedava yaşıyorsa ben isyan ederim kimsede bana diyemez isyan etme diye, dua etsinler ülke ayağa kalkmıyor ama keşke ayağa kalksa da böyle olmasa..