burcuu2203 Allah hayırlısını versin canım bende 28ini bekliyorum o zaman belli olucak 🥺 Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah 🙏🥰
Beta hcg 9.3
hsns sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah canım 🙏❤️
burcuu2203 amin canım sağol ❤️
burcuu2203 canım adetine daha çok olmasına rağmen değerin yükselmiş bete hcg den çok iyi anlayan biri olarak söylüyorum evet hamilesin ama annesi henüz tutunma aşamasındasin yani çok dikkat et ve adet gününde tekrar test ver sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🥰
burcuu2203 benim bildiğim kadarıyla hamilesiniz ama çok çok yeni o yüzden net hamilesin diyebilmemiz için keseyi görüp bebeği görüp kalp atışını dinlenmesi gerekiyor. İnşallah Hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin inşallah hamileysende Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 ayriyetten 8 gün öncesinde iyi bir değer her 2 günde bir tekrarla kan testini yükseliş varsa ve 3500 üstü değere ulaştığında keseye bakılıyor 3500 de net değilim ama hatırladığım kadarıyla böyleydi
cano42 az önce test yaptım ama bir şey çıkmadı. Hafta olarak daha çok yeni olduğu için çıkmadı belki de
Zeynooo03 yaa çok teşekkür ederimm 😍 amin inşallahh 💕
Slovem08 çokk teşekkür ederimm 😊 inşallah dediğiniz gibidir. Birkaç gün daha bekleyeyim bakalım 🥰
Az önce test yaptım ama bir şey çıkmadı. Değer olarak az olduğu için yani haftası küçük olduğu için mi çıkmadı acaba kızlar?
burcuu2203 evet canım değerin çok düşük daha idrarda net göremezsin benim 30000lerde iken bile ikinci çizgi net değildi
Ben günümden 3 gün önce yaptım negatifti, günümden 3 gün sonra pozitif gördüm. Değerim 80 küsürdü şimdi hatırlayamadım ama. Yani zaten kanda var gibi bekle birazcık. Günün geçince tekrar kan verirsin 😇
burcuu2203 5 ve üzeri hamilesindir demektir ama daha çok minik regl gününe kadar sabret ve doktora git 😻 hayırlı olsun 💕
Slovem08 testi yaptıktan yarım saat sonra falan baktığım da silik çizgi oluşmuştu 🥰
Bisaniye günüme daha 1 hafta var o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum 😂 Haftasonu bidaha kan veririm belki
Uyuyankoala çok teşekkür ederimm 😍 darısı isteyen herkesin başına inşallah 💕
burcuu2203 silik cizgiyi görduysen hamilesindir canim, Hayirli olsun . Saglicakla gelsin InshAllah 🥰
burcuu2203 hamilesiniz ama daha çok var regl gününü bekleyin eğer olmazsanız tekrar kan verin keşke erkenden yapmasaydınız kimyasal falan olursa üzülürsünüz bende kızıma olan hamileliğimde hissedip 6 gün önce yapmıştım o 1 hafta geçmek bilmedi bana düşecek mi tutunacak mı diye 🥹
cano42 çok teşekkür ederim 🙏 darısı isteyen herkesin başına inşallahh 💕
Mucize2 bende duramadım yaptım ya 😂 hayırlısı artık bekleyip göreceğiz 🥰
cano42 anlamamakla kalın bence😁😁 kanda net verirken onlardan neyi anlayacak allahim yarabbim