burcuu2203 evet canım değerin çok düşük daha idrarda net göremezsin benim 30000lerde iken bile ikinci çizgi net değildi

Ben günümden 3 gün önce yaptım negatifti, günümden 3 gün sonra pozitif gördüm. Değerim 80 küsürdü şimdi hatırlayamadım ama. Yani zaten kanda var gibi bekle birazcık. Günün geçince tekrar kan verirsin 😇

burcuu2203 5 ve üzeri hamilesindir demektir ama daha çok minik regl gününe kadar sabret ve doktora git 😻 hayırlı olsun 💕

Slovem08 testi yaptıktan yarım saat sonra falan baktığım da silik çizgi oluşmuştu 🥰

Bisaniye günüme daha 1 hafta var o kadar sabredebilir miyim bilmiyorum 😂 Haftasonu bidaha kan veririm belki

burcuu2203 silik cizgiyi görduysen hamilesindir canim, Hayirli olsun . Saglicakla gelsin InshAllah 🥰

burcuu2203 hamilesiniz ama daha çok var regl gününü bekleyin eğer olmazsanız tekrar kan verin keşke erkenden yapmasaydınız kimyasal falan olursa üzülürsünüz bende kızıma olan hamileliğimde hissedip 6 gün önce yapmıştım o 1 hafta geçmek bilmedi bana düşecek mi tutunacak mı diye 🥹

cano42 çok teşekkür ederim 🙏 darısı isteyen herkesin başına inşallahh 💕

Mucize2 bende duramadım yaptım ya 😂 hayırlısı artık bekleyip göreceğiz 🥰

cano42 anlamamakla kalın bence😁😁 kanda net verirken onlardan neyi anlayacak allahim yarabbim

_mavidunya_ kanda net verioyr ama kız şurda kararsız kalmış. Kendi gözleriyle görmek için idrar testi yapmasını istedim. Silik çizgi çıksa bile hamilelik var demektir. Hamileliği bende yaşadım. Ondan yorumumu yaptım. Çok itici konuşmayıda kendinize saklayın

Kızlaaar benim çatlatma iğnesi de 11. günüm bugün sizce test yapsam çıkar mı

• A1L2 bunu yanıtladı.

burcuu2203 Hayirli olsun canim innan cok sevindim . Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin InshAllah sağlıcakla❤️❤️

burcuu2203
                    Adetine daha bir hafta varken bu sonucu alman evet gebelik var demek 0.5 üstü zaten pozitif demek ama tabiki bekle adetin üç
                    Gün geçerse bidaha yap ❤️❤️❤️❤️herşey gönlüncr olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

hsns amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 🙏🥰