Ask_hosmus Canım sormayı unuttum bu bebek pudrası ve limonla yapılan maskeyi kaç günde bir yapabilirim hergün yapsam olurmu bide kaç dk beklemesi gerek
Güzellik rutinlerimiz
Etipetito ben haftada 2,3 kere yapıyordum, kuruyana kadar bekle canım sonra soğuk suyla yıka, yaptın mı hiç beğendin mi 😂
Ask_hosmus yok tam bilgi almadan yapmak istemedim 😂
Ozaman bir gün yapar birgün yapmam öyle yapayım eniyisi
Ask_hosmus Kız varsa başka şeyler paylaş benimle doğal maskeler fln😀
Etipetito ben çok beğeniyorum çok güzel temizliyor 😍
Etipetito var olmaz mı😂 ama bana olan sana alerji yapabilir😪😂
Ask_hosmus INŞALLAH bende memnun kalırım 😊🥰
Etipetito bak profilimde bakıma ilgili post açmıştım kendimce bişeyler yazmıştım, kızlarda yazmıştı bişeyler istersen bak 😘
Ask_hosmus tamam canım bakıcam şimdi 😍🤩
Loli Kuzum burda kimseyi ile ön yargı yaklaşmıyorum. güzelik rutinlerin güzel..
Sedaa Seda,organik malzemelerin, Annenin yada kayın validenin ürünleri varsa satarsan almayı düşünürüm..
aykirikadin organik malzeme derken, pekmez gibi mi anlamadim tam kusura bakma 😅 biz satmiyoruz canım. Kalabalik aileyiz. Yaptigimiz anca kendimize yetiyor. Eşimgil 9 kardeşler, annemgil de 9 kardeşler. 3 kuzenim evli, 1 kardesim evli, yaptiklarimiz anca bize yetiyor. Sadece 10 kilo pekmezi eşim iş yerindeki arkadaşina götüruyor her sene. Başka da dışariya vermiyoruz hic bir sey.
Sedaa Aşkım evet pekmez ve Tarımsal ürünler…
fazla varsa ,ama cidden çoksunuz maşallah..
buzdankalpler Aşkım farmasi ürünlerini neden beğenmiyorsun..
aykirikadin çalıştığım dönem deneyimleme fırsatım oldu. Açıkcası bana sağlıklı gelmedi içerik avon gibi. Zaten cildimiz bizi hemen uyarıyo. Her zaman kullandığım bb vardı regl dönemi çıkan sivilce izini kapatmak için kullanırdım hem kapatıyodu hem yağlanma yapmıyodu hem de cildime dokunmuyodu. Çevrem o kadar övdü ki aldım. 1 defa kullandım yüzüm hem ürünü kustu hem sivilce yaptı hem yağlandı. Diş macununu kullandım memnunun arkadaşlarım vardı ağzımda tuhaf bir his bıraktı. O günden sonra birdaha kullanmadım
buzdankalpler demekki her ürünün,değerleri faydası farklı,cilde göre değişebiliyor..sen temizleme ürünü ne kullanıyorsun şimdi.birde güzelik merkezi açma hedefin var..tebrikler
aykirikadin Valla fazla olsa verirdim canım, daha geçen hafta kaynanam 1 kilo şeftali kurusu verdi, bugün bitti hepsi 😂 çerez gibi yiyoruz biz, bazen kaynanam cocuklarina dağıtmaktan kendisine koymayi unuturmuş😀
Sedaa Biri yer biri bakar,kıyamet onda kopar…
Sedaa Çoçuğuma organik pekmez arıyorum bulamıyorum.