aykirikadin Sabah akşam nivea yıkama jelini mutlaka kullaniyorum,aralarda yıkadığımda da sabun hiç kullanmadan jelle yıkıyorum ve soğuk suyla.yüzümü asla sıcak suyla ve çitiler gibi yıkamam.peeling ve maske haftada bir yaparım.sabah akşam yüz yıkandıktan sonra mutlaka buzdolabında duran soğuk gülsuyunu avucuma döküp birde onunla yıkarım,pamuklada yüze uygulanıyor ama ben yıkar gibi yapmayı daha çok sevdim.nemlendiriciler devamlı kullanırım.çok makyaj yapan biriyim ve cildi nemlendirmeden asla makyaja başlamam,temizlediğimde de iyice çıktığından emin olana kadar yüzümü temizlerim.vucudum içinde kuru fırçalama yaparım sonrasında yine nemlendirici uygularım.duştan sonra mutlaka bebe yağı kullanırım.bebe yağı bana biraz kıvamlı geldiğinden içerisine vucut spreyinle karıştırıp yağı biraz açıyorum hem hoş kokusu oluyor hemde vucutta daha iyi yayılıyor,kuruduktan sonrada parfumlu vucut losyonu kullanirim.saçlarada geleyim haftada 1 sacta bekletilen maskelerden uygularım,hergün duş almama rağmen saçımı gün aşırı yıkarım hergün saçı yıkamak saça zarar veriyor bunuda farkediyorum saç kuruyor resmen,gun aşırı duşta kullanılan ayrı maskeyi uygularım saç kremini çok nadir saçıma sürerim,bana göre normal saç kremleri saçı daha da döküyor onun yerine maskelerden daha memnunum.başka atladıklarım çok vardır kendime bakmayı özen gostermeyi açıkcası seven biriyim,zaten tam bi parfüm koku manyağıyım saçım dahi guzel kokmalı