aykirikadin diş fırçalama haricinde diş arası için teller var genelde ortodonti tedavisi görenler kullanıyor onlardan kullanıyorum. Her gün değil ama ihtiyaç hissettiğimde. En çok da etli bişey yediğimde ip yeterli olmuyo benim için.
Saçım için duştan sonra milkshake kullanıyorum saç köpüğü süt proteinleri var içinde yumuşacık oluyo be daha rahat taranıyo. Aşırı kabaran saçım vardı özellikle yağışlı havalarda elektirik çarpmış gibi olurdu çok iyi geldi. Bu ürüne kadar çok yağ kullandım bademler keratinler benim saçıma uymadı. Bunun dışında saçıma sıcak işlem yapmamaya çalışıyorum. Fön maşa vs hemen saçı kıran yıpratan işlemler bilirsiniz. Bu işlemler öncesi sprey var korumak için kullanmaya çalışıyorum.
Vücut çatlaklarıma bir krem denedim ama uzun süre her gün zaman harcamam gerekiyodu benlik değilmiş bunun için krem gibi ürün değil ama platese devam edeceğim 🥰 kuru hissettikçe losyon uyguluyorum duş sonrası ❤️
Gelelim yüzüme 🫶 en takıntılı olduğum saçtan sonra yüzüm 😁 ergenlikte akne sıkıntım vardı cilt bakımıyla çözüm buldum. Misha nın peeling etkili kremini 10 günde bir peeling öncesi tonik, t bölgesinde yağlanma hissettikçe yves rosher in maskesini, düzenli olarak da mishanın temizleme köpüğü. Kozmetikten sonra temizleme nemlendirme ve canlandırma etkisi olan ürünleri seviyorum. Benim için ışıl ışıl cilt tün kozmetiklerden iyi 🥰