aykirikadin cildim için dermapen yaptırıyorum niveanın yüz yıkama köpüğünü kullanıyorum ara sıra krem sürerim 😂 diş için aktif karbon tozu kullanıyorum daha faydasını görmedim saçlarım önemli ara sıra keratin yaptırırım sarımsak yağı kullanıyorum bakmaya çalışıyorum işte 😂
Güzellik rutinlerimiz
Mavi-_-deniz ben pantene kullaniyorum canim, yıllardirda kullaniyorum bunu memnunum. Durulanmiyor benim kullandigim. Saclarim canlı ve parlak hep. Sadece sac dökülmem var biraz ,ona çözüm bulamadim.
Popy_ Hayır canım midem bulanmiyor. Ben pekmez severim. Akşam yemegin yaninda bile tahinli pekmez yerim 😂 bizim pekmezler el yapımı, anneannem ve kaynanam yapiyor hep. Bazen üzüm pekmezi bazen de keçi boynuzu pekmezi iciyorum. Pekmez ictikten 2-3 dk sonra bir bardak su iciyorum. Eger sana ağır geliyorsa yarım bardak suya bir yemek kaşıgı pekmezi karıştiripta içebilirsin. Biz alıştık artik. Cocuklarima bile sabahlari birer tatlı kaşigi veriyorum.
aykirikadin cildim için herkesin önerdiği Dilan Polat’ın aloe veralı sabununu sonrasında maderise kreminden sürüyorum cildim bebek gibi oluyor 3 haftadır kullanıyorum. Saçım için Eyüp Sabri Tuncer’in sirkeli frambuazlı saç toniğini kullanıyorum kepek için inanılmaz işe yaradı bu kadarını beklemiyordum diyeyim☺️ saç bakim sütü, yağı sürüyorum duştan sonra. Vücudum için de jilet sonrası aloe veralı peeling uyguluyorum batiklarim, çilek görünümü azaldı 🌸
Boncukkk geldim😂ben cok farklı markalar kullanıyorum çünkü cilt durumuna gore farklı farklı kullanıyorum cildim için korres the ordinary Elizabeth arden kiehls the body shop neutrogena cosrx missha vichy clinique cerave mario badescu skinfood bioderma dr jart pyunkang yul markalarını severek kullanıyorum cam cilde sahibim .vücuduma neutrogena kremleri hipp bebek yagı the body shop body butter mixa kremleri cok bitiririm bayılırım loccitane weleda masaj yagları sol de janeiro nivea kullanıyorum
Sedaa bende onu deneyeyim o zaman çok sağol canım🥰
Benim bi ara vitaminsizlikten çok döküldü şimdi durdu çok şükür
Senin de öyle olabilir
- Düzenlendi
aykirikadin canım ben sabah akşam la Roche nin yüz yıkama jeliyle yıkıyorum
Dişlerimi signal white now ile fırçalarım günde iki kez bazen bir sabahları uyanınca
Saç içinde duşta elseve saç kremini kullanıyorum
Daha sonra tarama için boom butter
Vucüdum içinde boom butter kullanıyorum
Vitamin takviye vs kullanmıyorum 🫠
Bu kadar 🌸
- Düzenlendi
aykirikadin sabahtan başlayayım 😂 sabah kalkar cilt bakımımı yaparım. Temizleme jeli, serum, nemlendirici üçlüsüyle. Sabah tonik kullanmayı sevmiyorum. Dışarı çıkacaksam güneş kremimi sürer üstüne makyaj yaparım ama evdeyken direkt makyajımı yaparım. (Kışın güneş kremi sürmeye alışamadım sürün diyolar ama😂) akşam çift aşamalı yüz temizliği yapıyorum. -Ben sadece akşam olmak üzere titreşimli yüz temizleme cihazı kullanıyorum. Serum, nemlendirici gibi ürünlerimi de masaj kısmıyla hem yediriyorum hem yüz yogası yapıyorum.- Önce yağlarla makyajımı temizleyip sonrasında jellere serumlara geçiyorum. Kış geldiği için asitlerim çıktı meydana, aha-bha rutinlerimin vazgeçilmezidir. Yalnız haftada 3 kez kullanırım sadece geceleri. Bunlara ek olarak ayda bir kez vakum cihazımla cildimi tamamen arındırıyorum ama tecrübesiz olanlara önermiyorum dikkat edilmezse kılcal damar çatlamalarına kadar gidiyor iş. Haftada 2 kez cildimin ihtiyacına göre maske seçiyorum. Birinde kesinlikle kil maskesi yapıyorum tertemiz oluyor yeniden doğmuş gibi. Kimyasal peeling kullanıyorum, bazen canım fiziksel peeling yapmak çekiyor onu da 2 haftada ya da ayda 1 yapıyorum. Asla makyajla uyumam. Oldu ki öyle bir gece geçirmek zorunda kaldım sabahına duşa girer akşam uygulayacağım rutini sabaha alırım asitler hariç. Çok daha detaylı yaparım yani. Nemlenmeyi ihmal etmem. Yaldır yaldır parlarım geceleri yağdan😂 bi’ de hyorulonik asit önemli hayatımda, cildimin nemi hapsetmesi ve çok çok güzel nemledirmesi için gerekli. Ben nem seviyorum baya galiba 😂 unuttuğum bir şeyler var mı bilmiyorum ama yüz bakımım böyle.
Saçlarım için nerdeyse bir şey yapmıyorum, şampuan, saç kremi klasik. Aklıma gelirse de doğal yağlarla maske yapıp bekledikten sonra duşa giriyorum. Saçlarım kıvırcık olduğu için duşta tarıyorum ve çıktıktan sonra kremlerle köpüklerle şekillendiriyorum. Vigo kullanıyorum ve son 😂
Vücut için 2 banyoda bir peeling kullanıyorum, duş jeli ve ardından duştayken ıslak şekilde bebe yağıyla yağlanıyorum sonra çıkıyorum. Dışarda tekrar tüm vücudumu nemlendiriyorum. Eğer bebe yağı kullandıysam banyoda o zaman köpük nemlendiriciler ya da losyonlar tercih ediyorum ama bebek yağı kullanmadıysam çıktıktan sonra vücut yağı kullanıyorum. Body butter kullanıyorum ya da ama yapılarını çok sevemiyorum çok kalın oluyorlar. Giyinmeden her yerlerime vücut spreyi sıkıyorum fksös sonra giyiniyorum bi daha sıkıyorum dhdkd
Manikür pedikürümü evde yapıyorum ben ayda 1 kez. 2 günde bir de el ayak peelingi ve tırnak yağlarıyla bakımlar yapıyorum. Günde 7483 kez nemlendirici sürdüğümü söylememe gerek yok artık sanırım 😂
Vallahi dişlerimi de sadece fırçalayıp ağız bakım suyu kullanıyorum. Diş ipi dil temizleyici falan hak getire bende, midem bulanıyor 🤦🏻♀️
Sanırım bu kadar, unuttuğum şeyler illaki vardır ama kabaca bunları yapıyorum. Kendimi çok seviyorum iyi ki varım 💖 buraya kadar okuyan bordo bereli güzel kızlar sizi de seviyorum 😌
Rouge kuzucum bende yağ bezesi var ne iyi gelir gitmesine profesyonel temizletmek şart mı sıkarak çıkarıyorlar biraz can acıtıcı göz çevresinde olduğu için
sosyolog1kadin ben sıkmalarını dogru bulmuyorum oyle düzelen de hic duymadım gormedim yine cıkar .sabah aksam bol suyla yıkamak bir nemlendiriciyle nem vermek sart .yaglı ürünlerden uzak durmalısın goz cevresinde makyajını cıkarırken vs ve normalde de
Popy_ evet canım pH bize uygun değilmiş ama nedense cildime iyi geliyor 😂
saçlarım için zeytinyağı sabunu kullanıyorum uzun bir süredir ve çok memnunum