Güzellik rutinlerimiz
Sedaa bende onu deneyeyim o zaman çok sağol canım🥰
Benim bi ara vitaminsizlikten çok döküldü şimdi durdu çok şükür
Senin de öyle olabilir
- Düzenlendi
aykirikadin canım ben sabah akşam la Roche nin yüz yıkama jeliyle yıkıyorum
Dişlerimi signal white now ile fırçalarım günde iki kez bazen bir sabahları uyanınca
Saç içinde duşta elseve saç kremini kullanıyorum
Daha sonra tarama için boom butter
Vucüdum içinde boom butter kullanıyorum
Vitamin takviye vs kullanmıyorum 🫠
Bu kadar 🌸
- Düzenlendi
aykirikadin sabahtan başlayayım 😂 sabah kalkar cilt bakımımı yaparım. Temizleme jeli, serum, nemlendirici üçlüsüyle. Sabah tonik kullanmayı sevmiyorum. Dışarı çıkacaksam güneş kremimi sürer üstüne makyaj yaparım ama evdeyken direkt makyajımı yaparım. (Kışın güneş kremi sürmeye alışamadım sürün diyolar ama😂) akşam çift aşamalı yüz temizliği yapıyorum. -Ben sadece akşam olmak üzere titreşimli yüz temizleme cihazı kullanıyorum. Serum, nemlendirici gibi ürünlerimi de masaj kısmıyla hem yediriyorum hem yüz yogası yapıyorum.- Önce yağlarla makyajımı temizleyip sonrasında jellere serumlara geçiyorum. Kış geldiği için asitlerim çıktı meydana, aha-bha rutinlerimin vazgeçilmezidir. Yalnız haftada 3 kez kullanırım sadece geceleri. Bunlara ek olarak ayda bir kez vakum cihazımla cildimi tamamen arındırıyorum ama tecrübesiz olanlara önermiyorum dikkat edilmezse kılcal damar çatlamalarına kadar gidiyor iş. Haftada 2 kez cildimin ihtiyacına göre maske seçiyorum. Birinde kesinlikle kil maskesi yapıyorum tertemiz oluyor yeniden doğmuş gibi. Kimyasal peeling kullanıyorum, bazen canım fiziksel peeling yapmak çekiyor onu da 2 haftada ya da ayda 1 yapıyorum. Asla makyajla uyumam. Oldu ki öyle bir gece geçirmek zorunda kaldım sabahına duşa girer akşam uygulayacağım rutini sabaha alırım asitler hariç. Çok daha detaylı yaparım yani. Nemlenmeyi ihmal etmem. Yaldır yaldır parlarım geceleri yağdan😂 bi’ de hyorulonik asit önemli hayatımda, cildimin nemi hapsetmesi ve çok çok güzel nemledirmesi için gerekli. Ben nem seviyorum baya galiba 😂 unuttuğum bir şeyler var mı bilmiyorum ama yüz bakımım böyle.
Saçlarım için nerdeyse bir şey yapmıyorum, şampuan, saç kremi klasik. Aklıma gelirse de doğal yağlarla maske yapıp bekledikten sonra duşa giriyorum. Saçlarım kıvırcık olduğu için duşta tarıyorum ve çıktıktan sonra kremlerle köpüklerle şekillendiriyorum. Vigo kullanıyorum ve son 😂
Vücut için 2 banyoda bir peeling kullanıyorum, duş jeli ve ardından duştayken ıslak şekilde bebe yağıyla yağlanıyorum sonra çıkıyorum. Dışarda tekrar tüm vücudumu nemlendiriyorum. Eğer bebe yağı kullandıysam banyoda o zaman köpük nemlendiriciler ya da losyonlar tercih ediyorum ama bebek yağı kullanmadıysam çıktıktan sonra vücut yağı kullanıyorum. Body butter kullanıyorum ya da ama yapılarını çok sevemiyorum çok kalın oluyorlar. Giyinmeden her yerlerime vücut spreyi sıkıyorum fksös sonra giyiniyorum bi daha sıkıyorum dhdkd
Manikür pedikürümü evde yapıyorum ben ayda 1 kez. 2 günde bir de el ayak peelingi ve tırnak yağlarıyla bakımlar yapıyorum. Günde 7483 kez nemlendirici sürdüğümü söylememe gerek yok artık sanırım 😂
Vallahi dişlerimi de sadece fırçalayıp ağız bakım suyu kullanıyorum. Diş ipi dil temizleyici falan hak getire bende, midem bulanıyor 🤦🏻♀️
Sanırım bu kadar, unuttuğum şeyler illaki vardır ama kabaca bunları yapıyorum. Kendimi çok seviyorum iyi ki varım 💖 buraya kadar okuyan bordo bereli güzel kızlar sizi de seviyorum 😌
Rouge kuzucum bende yağ bezesi var ne iyi gelir gitmesine profesyonel temizletmek şart mı sıkarak çıkarıyorlar biraz can acıtıcı göz çevresinde olduğu için
sosyolog1kadin ben sıkmalarını dogru bulmuyorum oyle düzelen de hic duymadım gormedim yine cıkar .sabah aksam bol suyla yıkamak bir nemlendiriciyle nem vermek sart .yaglı ürünlerden uzak durmalısın goz cevresinde makyajını cıkarırken vs ve normalde de
Popy_ evet canım pH bize uygun değilmiş ama nedense cildime iyi geliyor 😂
saçlarım için zeytinyağı sabunu kullanıyorum uzun bir süredir ve çok memnunum
- Düzenlendi
Uykulupingue bende bi ara senin gibi yapıyodum ya aynı uni baby şampuan iyi geliyo sanıyorum cildimi daha çok kuruttu meğer 🥲 yada evde ne bulursam cilt tipimi bilmeden doğal diyerek sürerdim sonunda cilt bariyerimi bozdum 🥴 kızarıklık kaşıntı pul pul dökülme yanma aylar geçti rutin oluşturdum evden bişey kullanmayı kestim düzeliyor çok şükür 😊
Rouge evet zaten yine çıkıyor ben yeni düzenli bakım yapmaya çalıştım yağlı cildim olduğu için su bazlı ürünler almaya özen gösteriyorum. Makyaj yapmam en fazla rimel günlük hayatta bu kadar. Akşamları da çift aşamalı temzilik yapıyorum güneş kremi kullandığım için. Bundan önceki güneş kremim çok yağlıydı bide çift aşamalı Temizlik yapmıyordum böyle çıktı
Mavi-_-deniz vitamin eksikligim varmı hic bilmiyorum valla. Bir kan vermem lazım 😄
aykirikadin faydalı bir post olmuş 🤩 sabahları yüzümü sadece suyla yıkarım sabun vs asla kullanmam sonrasında nemlendirici krem ve güneş koruyucu kullanırım şu ana kadar misshanın güneş kreminden memnun kaldım karma bir cildim olduğundan su bazlı olması akne yapmadı gece uyumadan önce so fly aloe vera temizleme köpüğüyle yüzümü yıkıyorum ben jel kullanamıyorum arıtmak zor geliyor bana sonrasında nivea luminous leke karşıtı serumunu sürüyorum onu ilk defa kullanıyorum henüz iyi veya kötü diyemem en son Rosense nemlendirici maske sürüp uyuyorum haftada bir yüz kesesi yapıyorum ayrıca dönüşümlü olarak misshadan aldığım peeling var onu yapıyorum inanılmaz bir ölü deri atıyor ama yapısı çok yağlı olduğu için onu iki haftada bir duş sonrasında yapıyorum yüz kesesi veya peeling muhakkak tavsiye ederim gözenekleri küçültüp siyah noktaları minimuma indiriyor ve son olarak ne kadar yorgun yada yoğun olursak olalım her zaman kendimize ait bir 10 dk yaratalım en güzel yatırım kendine yaptığındır 🌸
Sedaa bencede vermelisin😬
aykirikadin şimdiki beni değil de eski Benin rutinini kısaca anlatayım:
Benim cildim çok temiz. O yüzden çok fazla müdahale etmem. Siyah noktam bile yok denecek kadar az. Sadece ara ara alerjik problemlerim oluyor.
Yüzüme sabun kesinlikle kullanmam. Yüz yıkama jelleriyle temizlerim. Ama her ürün bana iyi gelmediği için çok fazla değiştiremem de. İyi gelen markayla devam ediyorum genelde. Sonra nemlendiririm.
Makyaj öncesi yine arındırır ve öyle makyajımı yaparım. Günlük makyajda fondöten çok nadir kullanırım. Onun harici her gün nemlendirici sürerim. Allık vs. süreceksem ve fondöten kullanmak istemiyorsam direkt nemlendirdikten sonra sürerim.
Dudaklarım için balm kullanırım ve ruj olarak pastelin mat tonlarını tercih ederim. (Alışkanlıklarımdan kolay kolay kopamam.)
Uzun, gür saçlarım var. Önceden her gün düzleştirirdim ama yine de kırığım olmazdı. Hala da öyle. Ben saç diplerime elsevenin bir ürünü var . Onu kullanıyorum. Saç uçlarıma krem kullanıyorum kurumasın diye. Bu kadar.
Ellerime gelince nemlendirici kullanıyorum. Ellerimi hiç sevmem 😂 kucucuk küt parmaklarım var. Ona bir şey yapmak içimden gelmiyor .
Duşta ben kese tercih edenlerdenim. Bana iyi geliyor 😂