Adelin seni en iyi ben anlarım bunu psikologa sordum rahatsız oluyor musun dedi yok dedim sadece normal mi bilmek istiyorum dedim eger rahatsızsan bu durumdan hastalıktır dedi yoksa herkesin böyle olması lazım bundan zarar gelmez dedi.bak sana ornekler veriyim o dedigin dokunma bende de var ve sürekli sacıma yüzüme elime dokunurlar sevmiyorum birinin eli elime degsin bende yıkıyorum yeri süpürüp silmiyim bir tırnagım bak yere degsin elim ayagım titriyor banyoyu temizliyorum hergün dezenfekte ediyorum dusa giriyorum bir yerim duvara degsin sildigim halde gene gider su tutarım takılarımı dezenfekte ederim hep tırnak makası dezenfekte edilmeden konmaz yerine,sarı bezlere asla dokunamam cantamda leke için ürünler hep var kücücük su damlasın üstüme öldür beni o üstle duramam. sana kimseden duymacagın bir ornek veriyim tezgahı bulasık yeri varya o kadar köpürterek temizlerim yinede su doldururken hani suyu acıtıgında yere akar ordan kücük su parçası yukarı seker ya ben o bardagı bir daha kullanmam yıkamadan, klozeti zaten temizlerim hep dezenfektanla heryerini ayrı silerim kullanmadan anahtara dokunmam yıkamadan dkddk ama benim gibilerden tiksinmem annem eşim tanıdıklar olsun birde evime o kadar bakarım biri gelse batırsa rahatsız olmam zaten temizlerim öyle seylerde rahatım kimseyi rahatsız etmem bende olmam