Çaresizlik
Anneler yardımm
Hayatonemsemeyedegmez keşke konu ne onu da yazsaydınız
arman anne olmadan önce okuyayım da sorunları çözümlerini diye geldim sorun yokmuş 😆
Hayatonemsemeyedegmez şoyle biraz acemilik var yeni kulanıyorum uygulamayı
Hayatonemsemeyedegmez problemin ne canım?
3aylık bebeğim var 3 4gündür kakasını yapmıyo surekli bi sancı tarzı bağırmalar huysuzlamalar yatırmada zorlanıyorum zeytin yağı denedim ama hiç bir faydası olmadı mamada veriyorum mamasınada bi kaşık zeytin yağı koyuyom yine aynı. Bebek fitili önerdiler sizler ne diyosunuz . Bi bilginiz varsa fikir verin lütfen
Muayene ettirdin mi
Hayatonemsemeyedegmez bir kovaya banyo suyu yap. İçine benişi şok. Dikey biçimde. Bu yüzden kova diyorum. Kafasını ıslatmana gerek yok. On on beş dakika kovada dursun sonra çıkar. Zeytinyağıyla bebek masajı yap. Youtubede var.
Cicekliperde çok sağol deniyecem 🙏🏻❤️
momsgirl bu gün hastaneye götürmeyi düşünüyom
Hayatonemsemeyedegmez Normalde yenidoğanlarda sadece emen bebekler de 10 güne kadar normal deniyor ama senin 3 aylıkmış
Hayatonemsemeyedegmez masajı kibar kibar yapma. Canını acıtmayacak şekilde bastırarak yap. Bebem kolikti. Kabızdı. Zorla yaptırırdım İnan. Hatta popo uyarmayı istemeye istemeye birkaç kez yaptım. O olaya çok karşıydım ama çaresiz kaldım. Lavmandan iyidir dedim.
Cicekliperde bunu ben de mecburen denemiştim bi kaç kez
momsgirl evet mama ve kendi sütümüde veriyom ama mamayıda kestim iyce ondanmı diye şimdi bebek doymuyo🤦
momsgirl çaresizlik işte
Hayatonemsemeyedegmez doymuyorsa devam et ya da daha sık emzir
- Düzenlendi
Cicekliperde işte
Hayatonemsemeyedegmez sen de bol bol hoşaf felan iç doymadığını neden düşündün ? inşallah düzelir bebişte
Cicekliperde bende iki haftadan beri o yöntemle deniyom
momsgirl parmağımı azına sürdümde hemen emmiyo