Loli Adelin almadım yalan yok sen 1500 diyince o ihtimali sundum😅 , bence en saglıklısı vicco ben hep vicco alıyorum arada indirim yakalarsam adidas nike guzel modellerinden devir artık bu devri😁
Rouge Nietzsche 4-5 yıla hazır olur dkdkd yalnız benim yerim garanti ben garantiledim bir kere onun fanıyım bu bir ,ikincisi dünürlük, o olmadı ücüncüsü teyzelik ama illa bisey olucam 😂teyzesi gelsin ona ne ciciler getiricek dkddk direk kendimi ilan ettm bile😂 ama teyze demem hemen lazım olur hesabı dünürlük durumu falan dkdd
Nietzsche Rouge beklerim 4 yıl iyi,bizimkinin eli iş tutar hem 😂😂😂😂😂😂 o değilde sana vereyim koruyucu ailesi ol jsjsjjsjs beraber maskeler yaparsınız ,tam o tip görsen 😂 kız olsa hiç çekilmezmiş ,çok değişik huyları var 😂
Nietzsche Adelin çok normal çok 😂 o süreç bizde kısa sürdü ,şuan düzeldi gayet normal bir çocuk oldu ,Allah bozmasın 😂
Rouge Adelin varya aynı düsünüyoruz aynı ben asla erkek cocuk düşünmüyorum bakma böyle konuştuğuma simdi normalde bebeğin b sini kullanmam suan sevgimi paylastıgım cok cocuk var
Adelin Rouge sus deme öyle ben ve eşim kız diye diye erkek çıktı çocuk djdkdmdnfndndn 2. Nasip demeye korkuyorum sjdmdkdj
Rouge Adelin ben cok ruhsuzum bu konuda galiba ne erkek ne kız düsünüyorum yani ozellikle bir istegim hic yok hic olmadı cidden farketmiyor hepsi benim bebeklerim dkdkd
Adelin Rouge a tabiki öyle kız erkek ikiside canın kanın ama kız çocukları hep bana daha tatlı gelmiştur işte güzel güzel giydirmek falan saçlarını yapmak djjdjddj ama bana bakan herkes senin oğlun olucak sende kız annesi tipi yok derler ne alakaysa tiplemi alakalı 🤣
Rouge Nietzsche hahaha oldum bile tamamdır dkdk kendine resmen arkadas dogurmussun benim de yeni arkadasım
Nietzsche Rouge Napalım yalnızlıktan Allah yüzüme güldü de verdii onu bana göre ,bir de az dillenip dedikodu yapabilse 😂