Nietzsche Rouge beklerim 4 yıl iyi,bizimkinin eli iş tutar hem 😂😂😂😂😂😂 o değilde sana vereyim koruyucu ailesi ol jsjsjjsjs beraber maskeler yaparsınız ,tam o tip görsen 😂 kız olsa hiç çekilmezmiş ,çok değişik huyları var 😂
Rouge Nietzsche hahaha oldum bile tamamdır dkdk kendine resmen arkadas dogurmussun benim de yeni arkadasım
Nietzsche Adelin çok normal çok 😂 o süreç bizde kısa sürdü ,şuan düzeldi gayet normal bir çocuk oldu ,Allah bozmasın 😂
Nietzsche Rouge Napalım yalnızlıktan Allah yüzüme güldü de verdii onu bana göre ,bir de az dillenip dedikodu yapabilse 😂
Adelin Rouge a tabiki öyle kız erkek ikiside canın kanın ama kız çocukları hep bana daha tatlı gelmiştur işte güzel güzel giydirmek falan saçlarını yapmak djjdjddj ama bana bakan herkes senin oğlun olucak sende kız annesi tipi yok derler ne alakaysa tiplemi alakalı 🤣
TombulHatun Cicekliperde ah kuzum ah hep salgın var çocuklarda bizimki de hapşırmaya başladı bugün verdim sarımsağı karadutu ilerlemeden geçer inşallah
Cicekliperde TombulHatun inşallah kuzum. Aynen herkes hasta. Ben de hastaydım benden geçmiş olma ihtimali yüksek
TombulHatun Cicekliperde inşallah inşallah 🙂 ay biz de hasta olmayalm diye 40 takla atıyoruz çocuk nerden alıyor anlamadm ya