VahsiKralice Adelin vicco diye çocuk ayakkabısı markası var orta fiyatlı ve kaliteli ayakkabıları ben ilk adım ayakkabısı almıştım çok beğendim hemde ortopedik
Yasak_elma TombulHatun olur kız getir bizde kalsın biraz benimkilerle oynarlar sende bikaçgün dinlenirsin😊😊
Loli Adelin pupibebekayakkabısı yazsana intgrama orda cakma ama hani orjinal olsun demezsen bakabilirsin , orjinaline gunah valla ben kendime alırken bile icim gidiyor ki 6 ayda numaraları buyuyen bebislere suan cok 😅
YalanSevmemBilesiin buzdankalpler ayakkabı konusunda değilde kıyafet konusunda evet. Hep bir şaşkınlık yaşıyorum mağazaya girdiğimde. Ama onlıne alışverişte kuponlu alınca daha güzel fiyatlara alınabilir. Mağazadan hiç almadım o yüzden hep sitesinden yapıyorum alışveriş
Cicekliperde TombulHatun ay ben de balık küçükken ben de öyleymişim bir de sürekli ağlardım 😂 burdan kalk deşeler ağlardım
TombulHatun Cicekliperde ay amannn öldürdü bizi ya aklı ermeye başladıkça beni de işe göndermiyor her sabah ağlama faslımız oluyor Balıklar kapatılsın 😂😂
TombulHatun Cicekliperde yediği önünde yemediği arkasında ağlayacak hiç bir şey yok ağlamasın bana da yazık , dün gece kafamın üzerinde oturarak uyumasına izin vermedim diye ağladı mesela bunlar hem balıklıktan hem 2 yaş ergenliğinden 😂😂😂
Cicekliperde TombulHatun annem sen şuraya otur dedi diye ağlamıştım ortaokulda 😂 saçımı güzel yapamadı diye. Kardeşimi benden daha çok seviyor diye gece yatağa girer ağlardım. Ağlamak iÇin bahanemiz çok. 😂 ama büyüyünce o duygusallık gitti bende.
Adelin TombulHatun vallaha canıma tak etti 🥲bi sinirli tavırlar bi bağırmalar kucağıma çıkmalar kuyruğum resmen yapıştı bana çocuğumu tanıyamıyorum artık çok relax bi bebeydi eskiden ,parmağıda hep ağzında dişden diye umuyorum uyku düzeni nanay tabi benim psikolojide 🥲
TombulHatun Adelin ay inşallah diştendir geçici bir durumdur bunlar ya canları sağolsun ama ruhen bedenen tükenmek üzereyim, işin kötüsü sene sonu bizim en yoğun olduğumuz dönem üstüne uykusuzluk ölüm gibi ama ölmüyorum 😂
Loli Adelin almadım yalan yok sen 1500 diyince o ihtimali sundum😅 , bence en saglıklısı vicco ben hep vicco alıyorum arada indirim yakalarsam adidas nike guzel modellerinden devir artık bu devri😁