Dolunayy Nazlicaan Peki ya sondan 2. olsan ne olacaktı. Gerçekten romantizm seviyorum. Böyle uç şeyler falan cidden midemi bulandırıyor. Sert tavırlar ,sert konuşmalar ,saç baş çekmeler aşşırı irite ediyor beni. Tabi öylesini sevenlere saygım sonsuz 🤚 😄
Nazlicaan Dolunayy Ayy onlardan bende nefret ediyorum, ilişki mi yaşıyorsun acı mı çekiyorsun, sopa mı yiyorsun belli değil😄
Oozzggee Dolunayy teraziler nezaketi sever. Ben de her yerde naif davranılmayi severim. Yatakta da … çünkü Terazi olmak bunu gerektirir
bitterdelisi24 Nazlicaan emeğine sağlık güzel bi post olmus 👏 🤩 akrep burcuyum , cinselliğe düşkünlüğüm sorgulanır bence :) herkes aynı değil demek ki :)
merabatelevole bitterdelisi24 hep bunu merak ettim bende dahil okuduklarımdan yola çıkarak akrep düşkündür diyordum hiç mi yok varmış meğer. Kasım’da doğmak yasaklansın ben kendimden eşimde benden bıktı kimse çekmesin bu yükü
Nazlicaan bitterdelisi24 Teşekkürler 🤍 Haha tabi değil, ama akrep kadınından yine de her konuda korkmak lazım, 😄 Bende o sırayı hak etmiyordum bence😁
Papatyagelin01 Nazlicaan Benim boğa Burcu bir arkadaşım var kadına ne zaman sorsam duş alıyor 😂 bir de hayat cinsellikten ibaret diyor
Nazlicaan Papatyagelin01 Belki de atıyor😄 Kız insan bıkar o kadar da ya , evli mi cocugu var mı, hayır cocuk varsa da zor
TombulHatun Nazlicaan eşimde bende akrebiz ama ikimizi de libidomuz yönetmez lişiden kişiye değişir bence ya 😆
Nazlicaan TombulHatun Orası öyle tabi ama yine de tekrar düşünün bak cinsellik önemli 1.liği de kapmıssınız 🤔
Yokdahanelerrr Nazlicaan iki çerez tatlı yesem duvarlara tirmaniyirum utanmadan 11. Sıraya koymuşlar beni puuu
bitterdelisi24 merabatelevole o derece ciddimiisn :)) ya bilmiyorum belkide ben yoruluyorum enerjim kalmıyo temizlik hastasıyım sürekli temizlik yapıyorum kendimi cok yoruyorum :)