_AnGeL_24___ Kizlar sizce cadu gercekmi? Ben bi ara annemle konuşmadım konuwmama sebeimiz ben yeni evli iken bana çocuk yap dedi bende istemiyorum dedikçe uzerime geldi çocuk yapmalısın evlenen herkesin çocuğu olmalı bende hayat benim ben isdedigim zaman kendimizi çocuğa bakacaq kadar iyi bi aile olduğumuzu gelirimizi cok iyi oldugu zaman Allah izin verirse olucak neyse sonra kayınvalideme filan söyledi bunlar çocuk İstemiyor bişeyler söyle ve Kayınvalidem kendileri bilir kendi hayatları ve kendi kararlarını verecek yawdalar o günden sonra bizle konuşmadi. Sonra herkese ewi kizima yakin durmuyor ewinin sorunu var o yuzden cocuklari olmuyor diyormuş herkese sonra biz bu sorunlardan bikdik annemle bariwma kararı aldik. Bariwdikdan sonra annem bize geldiğinde telefonunda falcinin birine benim kızımın hayatinda sorun olsun ewiyle kavgalar etsin ewi kizimi evden kovsun diye cadu yap demiwdi ama ben bunu okudugumu anneme söylemedim ama annemle konuşmadığım zaman eşimle kavgalarimiz çoğaldı neden kavga ediyorduk biz bile anlamiyorduk normalde bir birimizi cok seviyorduk severek evlendik kuslulugumuz bile bir günden fazla olmazdi evlendiğimizde de cok mutluyduk 3,4 ay sorunumuz olmadi taki annem bizden kuzene kadar
Mouradi _AnGeL_24___ Sizin öz ananız nöş cadu etsinki ? İstemirdi evlenesiz ? Men inanıram defelerle şahidide olmuşam bu şeylerin. Quranda bele ayetde yazılıb erle arvadın arasını ayırmaq üçün sehrden behs edilir..
_AnGeL_24___ Ya özür diler biraz uzun oldu ama annemin yapdiklarini hepsini anlatsam dastan olur. Wimdide annemle konuşmuyoruz ve yine esgisi gibi kavgalar ediyoruz ben ewimden ayrilmak istiyorum
Ask_hosmus _AnGeL_24___ o tarz şeyleri lafta hocalar yapar büyücüler yapar, annenin getirdiği Bi eşya falan var mı, şüpheleniyorsan bak, uzaktan olur mu bilmiyorum, evini sirkeli suyla sil sirkeli suyla yıkanın Allaha dua edin bol bol kuran okuyun dinleyin
_AnGeL_24___ Okuduğum zaman yazdiklarim bana cok saçma geliyor ama bazilari kara buyunun gercekden oldugunu söylüyor ama ben inanmıyordum oyle biweyin olduguna
Ask_hosmus Mouradi ilk başta cadu gerçek mi diye sormuştu, sonra o yazıyı yazmış, acaba arkadaş yabancı mı anladığım kadarıyla cevap verdim🤔😬
_AnGeL_24___ Ask_hosmus Mouradi Evet annem istemiyordu evlenme mi evlendikden sonrada ben cocuk iksemiyorum dedim sonra bana dedi ben hocalara gittim hepside kocanın sana yakin durmadığını söyledi ama cidden öyle bişey yokdu bazen günde 2 defe birlikdeligimiz oluyordu sadece cocuk istemiyorduk çünkü yeni evliydig. Sonra annem geldi başkalarını gönderi kizima söyle kötüyse qayitsin evine dönsün bende iyiyim diyordum ama bana inanmıyordu hocalara inanıyordu wimdide ayetekursu ixlas v.s dualari dinlediğimde kendimi cok iyi hiss ediyorum eşimle cok iyi oluyoruz ben evimi sevmeye başlıyorum ewimi sevdiğimi hiss ediyorum oda bana cok iyi davranıyor ama 1 gün dinlemesen bir birimizle kavqa ediyoruz sorsanız neden ediyorsun ben bile bilmiyorum neden oldugunu sadece bana yakin durmasını istemiyorum sesini yüzünü görmek istemiyorum hatta annemin yanina dönmek istiyorum kendiligimden biwey olmadan ağlıyorum ama dinlediğim zaman 1,2 saat sonra kendimi cok iyi hiss ediyorum ve hiç annemin evine donmek gibi biwey aglimin ucundan bile kecmiyor bazen annem yapmaz diye düşünüyorum sonra yazdığı mesajlar aklima geliyor kizimi kovsunla kizima kotu davransınlar
_AnGeL_24___ Ask_hosmus Mouradi baba evim hazir deyil Turkler nasil diyor bilmiyorum 2 katli evimiz var ve 1 ci kati hiç hazir diyil 2 ci katında ise sadece 2 oda hazir ve şimdilerde duzeltdiriceklerini söylüyorlardı ama benim evim tam kazir evlenmeden once eşimin ailesi herşeyini duzeltdirdi tam temirli yani ustalık bi şey yok annem kalkdi bana benim evim senin evinden güzel olucak herwey pul deyil ne biliyorsun evin herzaman Boyle oylucak herzaman pullu olucaksiniz yani ben biwey söylesem annemi babami kucumsesem tamam kabulüm ama ben onlarin bendende iyi olmalarını isterken onlar benim kotu olmami istiyor
Yasak_elma Ask_hosmus Azeri galiba arkadaş caduda azeri dilinde büyü demek heralde.Ben yazdıklarından hicbisey anlamadım gerçi anlatmış anlamış ama birtek bunun tahminini yapabildim😏😏
Mouradi _AnGeL_24___ Anladım seni hec elaqe saxlama sen ananla nese verse yemek içmek v s heçne götürme. Özüde deyirsen ixlas feleq oxuyanda rahatlayiram demekki cadu edib sene dinleyende rahatlayirsan. Özün demiş seven insan bu qeder dava etmez hem Evi sirkeli suyla sil beqere qoy İstesen sene bir kanal deyim ona bax teleqramdadi ama sirf bu şeyler haqda
_AnGeL_24___ Mouradi annemle konuwdugumuz zaman annem bize geldi ve biraz otudu getdi getdikden sonra otudugu yerden kirmiz şam buldum sonra abim bize geldiğinde bana nar suyu getirmiwdi ve bana israrla bundan iç dedi ama normalde biz nar suyu icmezdik anne evinde sadece narin suyunu sikardik ve soğan dograyardik yemeklerle yeyerdik ben o zaman biraz korkdum ve nar suyunda qarip bir koku geliyordu biweyde
_AnGeL_24___ Mouradi abim bize geldiginde ewim abimin suya biweyler atdigini gormuw ve hemin gününün sabahsi sudan cook kotu kokular gelmege başladı
Mouradi _AnGeL_24___ Çox şübhelidi hemde niye nar suyu qırmızı şam kaş içmezdin nebilim düşün aybaşı qanından adi qandan bele cadu olunur
Mouradi _AnGeL_24___ Ruqye sunnedir yaz çıxacaq çox melumatlar var ya özüyle danış bu şeyleri her şeyi soruşa bilersen
_AnGeL_24___ Mouradi yeni içine qatmiw ola biler? Oda qirmizidi nar suyuda yo içmedim içimden biweyler icmememi soyledi ama normalde konuwmuyoruk herkese beni kötülüyor ama bana yemek filan gonderiyor ama ben cok korkuyorum