Ask_hosmus
Mouradi
Evet annem istemiyordu evlenme mi evlendikden sonrada ben cocuk iksemiyorum dedim sonra bana dedi ben hocalara gittim hepside kocanın sana yakin durmadığını söyledi ama cidden öyle bişey yokdu bazen günde 2 defe birlikdeligimiz oluyordu sadece cocuk istemiyorduk çünkü yeni evliydig. Sonra annem geldi başkalarını gönderi kizima söyle kötüyse qayitsin evine dönsün bende iyiyim diyordum ama bana inanmıyordu hocalara inanıyordu wimdide ayetekursu ixlas v.s dualari dinlediğimde kendimi cok iyi hiss ediyorum eşimle cok iyi oluyoruz ben evimi sevmeye başlıyorum ewimi sevdiğimi hiss ediyorum oda bana cok iyi davranıyor ama 1 gün dinlemesen bir birimizle kavqa ediyoruz sorsanız neden ediyorsun ben bile bilmiyorum neden oldugunu sadece bana yakin durmasını istemiyorum sesini yüzünü görmek istemiyorum hatta annemin yanina dönmek istiyorum kendiligimden biwey olmadan ağlıyorum ama dinlediğim zaman 1,2 saat sonra kendimi cok iyi hiss ediyorum ve hiç annemin evine donmek gibi biwey aglimin ucundan bile kecmiyor bazen annem yapmaz diye düşünüyorum sonra yazdığı mesajlar aklima geliyor kizimi kovsunla kizima kotu davransınlar