Hulayayla0606 şimdi girebildim bende biraz yoğunum öylesine bakıyorum ben yani çok bildiğimden değil 😅
🍀gelelim falına fincanın da bariz bir şekilde cenin pozisyonunda bir erkek bebek görünüyor eğer evliysen bir bebeğe bekarsan varsa kardeşlerin yada yakın cevrenden birilerinin bebek sahibi olacağı anlamına geliyor yani her türlü olumlu bir siluet💕
🍀 bardağın üst kısmında kedi gözü gördüm bu emek hırsızlığı yapacak olan bir kişiye işaret eder. Etrafınızda sizi çekemeyen ve sizin iyi olmanızı istemeyen bir takım kişiler var. Bu kişilere karşı dikkatli olmalı ve herkese sırlarınızı vermemelisiniz. Falda genellikle kedi gözü görmek iyi niyetiniz yüzünden zor bir duruma gireceğinizi ve üzüleceğinizi gösterir.Çalışıyorsanız iş yeriniz olabilir yada aile içinde bir durum olabilir sadece dikkatli olun
🍀karşılıklı konuşan iki kişi görüyorum Buda dertleşeceğiniz ve sırlarınızı paylaşacağınız bir dostu simgeler. Çok güvendiğiniz bir arkadaşınız ile konuşmak sizlere iyi gelecek.
🍀3 rakamına benzeyen bir sembol var bunun da anlamı 3 vakte kadar ya duygusal anlamda bir ferahlık ya maddi anlamda yada yolculuk anlamında bir olay yaşayacağınıza işarettir
🍀Ve son olarak bazen çok üzülüp daraldiginiz anlar yaşamışsınız içiniz hala sıkıntılı gibi ama sonrası çok ferahlık yani aklınızda ki düşünceler sizi aydınlığa çıkaracak bir miktar da maddi olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz herşey gönlünce olsun 🌸