Polyannacilik olsun oda güzel🥰
Yılbaşın da naptınız? 🥳
Adelin hastanede girdim 😤 yatış verildi
Bizdede abur cümbür hazırladım sonra 10 da uyuduk hiç göremedik Havaş fişekleri eşim yatmıştı bende yattım 😒
Adelin o güne özel birşey yapmadık aslında dizimiz vardı önce birlikte yemek yaptk yedik sonra dizi eşliğinde çay çerez vs tek fark gece 12de balkonda havai fişek izledik 😂😂
Adelin ilk kavga ettik aglayarak girdim yılbasina sonrada aldi beni gonlumu almak icin gece ciktik bir cafeye gittik oturduk hic haberim yokken pasta getirdiler onume tabagin üstündede özür dilerim aşkım yaziyordu herkes alkisladi bi sasirdim sonra dolastik eve geldik masa hazirladim guzel bi masa cocuklari birakmistim film actik izledik takildik sabah uyuduk😂
- Düzenlendi
Adelin annemlere gittik hepimiz orda buluştuk işte kuzenler dahil baya kalabalık yemek yedik annem döktürmüştü her sene oldugu gibi sunumlar falan efsaneydi masallah diyelim lütfen dkdk özellikle bir tavuk doldurur cünkü ben hindi sevmem fıstıgı üzümüyle saatlerce agır agır pişirir nar gibi varya o kadar yumusaktı yedikçe insanı rahatlatıyordu hic sıkmıyor yedikçe yediriyordu hepimiz bayılıyoruz sonra oyunlar oynadık ödüller cezalar falan hediyelestik vs aksam onlar gittiler eşimin ailesi benim ailem bize gectik konustuk hepimiz tüm yılımızı anlattık normalde bunu annem bizle yapardı bu sefer iki aile yaptık mektuplarımızı yazdık gecen sene yazdıklarımızı annem okuttu güldük baya bizim mektuplara yazdıgımız istekleri bizimkiler almaya calısır alırlar bakarlar sene sonunda alamazsa da kardeslerime de sey deriz demekki az çalıştık alamadık daha cok çalışmamız lazımdı bir dahakine daha cok çalışır alırız diye onlarda öğreniyorlar bu cok onemli sonra hediyelestik ailece cok güzel hediyeler almıslardı 12 girmeye yarım saat kala da sürüyle aldığımız havai fikişleri patlattık almanyada herkes kapısının onunde yapar asırı hos bir ortam olusur tam 12 olduğunda en sesli en güzeller patlatılır🧨🎇 bu sene kardesim korkmadı seslerden baya eglendi en güzeli fişek anları hep dddk🧨sonrada biz başbaşa kaldııkkkkk💃🏼🤗
- Düzenlendi
Adelin enerji olarak o kadar güzel bir gündü ki 😅 oynadığım oyunda bile bir sürü elmasım oldu öyle başladım güne hajajsjssjs misafirlerim geldi kahvaltı yaptık, çay kahve içtik gittiler akşamda biz eşimle yemeğe çıktık güzel vakit geçirdik. Sıradan ama bi o kadarda farklı bir gündü bizim için. Güzeldi.. buradaki kar tanelerini kaçırmışım ama. Üzdü 😅
Çekirdek aile olarak girdik, ve çok güzel çok anlamliydi.. ilk önce akşam yemeklerimizi yedik, ardından pasta almıştık yeni yıla pasta kutlaması ile girelim diye ve minik kızım pastayı üfledi 🙈 daha sonra çerez falan hazırladım sunumlarla beraber o kadar çok güzel ve ozenliydi ki herşey yılbaşına özel ailecek giyim konseptimizi de unutmadık tabii tam bir pijama partisi gibi oldu 🥳 cerezlerimizi o ses Türkiye ile taclandirdik 👏🏻 vee bizim minnos uyudu tabikii. Sonra havai fişekler patlamaya başladı. Bende o sıra tam balkona doğru kostum bakmak için, eşimde arkamdan geldi sarıldı. Vee o ses Türkiye 10dan geriye saymaya başladı bizde birbirimize sarılarak vee öpüşerek girdik. 🙈 Süre bittikten sonra alnimdan sevgi öpücüğümü de alıp mutlu yıllar dedik birbirimize.🌸 Girdiğim en güzel en sevgi dolu yılbaşıydı. 💓 Sonrası zateen malumm günümüzü ufak bir sevisme ile sonlandırdık 🤗 🧡 çok sevgi pıtırcığı bir gündü bizim icinn. 👏🏻
Adelin iki çocuk olunca malesef evdeydik çıkamadık malum kalabalık hava soğuk eşimle yemek yaptık kızım erken uyudu oğlum yeni yıla bizle ayakta girdi yemek film atıştırmalık derken oğluşta uyuyunca braz güzel vakit geçirdik sabaha karşı anca uyuduk 😅
Rouge ama ben o fişeklerden çok korkuyorum ardlem görümceme gittik yemek çay muhabbet tam 12de başladılar bitmelerini bekledik eve gelmek için gece bir gibi anca eve geldik🤦♀️
Aşırı derecede ürkütücüydü
Adelin her cumartesi ne yapiyorsak aynısını yaptik, sabah cocuklarla güzel bir kahvaltı, sonrasinda evi dip köşe temizleyip pazar alışverişine gidip geldim. Akşam eşim saat 5 gibi geldi işten. Hemen hazirlanip cocuklari görümceme bırakip başbaşa yemeğe gittik. Her yemek sonrasi eşimle lunaparka gideriz zaten 😄 bizim çılgınlık seviyemiz lunapark 😂 daha sonra kestane, çerez felan alıp anneme gittik, (annem evde tekti, erkek kardeşim arkadaslariyla dışarı cıkmış). Soba üzerinde mis gibi kestane pişirip yerken kız kardeşim geldi eşiyle birlikte. Hep birlikte çay çerez muhabbet derken saat 9 buçuk gibi çıktik ordan. Görümceme gittik cocuklari almaya, orda da birer kahve icip fazla oturmadan eve geldik. Saat 10 buçuk gibi yatağa girip uyuduk 😄 uykumdan havai fişek seslerine uyandim, hatta korkmuşum 😂 her sene uyuyarak giriyoruz yılbaşına 😁 regl olmasaydim belki başka şeylerde olabilirdi ama neyse 😂
Pazar günü daha güzeldi benim icin, annem ve kiz kardeşimle birlikte antepe gittik gezdik geldik akşam.
Adelin Önceki gün ablalarım ve kuzenlerim bana çaya gelmişti. O güne özel değil ama hafta sonu olduğundan yarın köyde toplanalım etlerimizi şişe dizip mangal yapalım diye bir plan yaptık. İki kuzenim, annem ve yengem.Eşlerimizi getirmedik kız kıza takılmak için, onlar da beraber fırsattan istifade oyuna gitmişler 😄
Biz köyde mangal yaptık, sobamızı yakıp akşam yemeği yedik. Çocuklar yarım saat uyurken aynı bahçede amcam da oturuyor o çağırdı,ziyaret edelim dedik. Tombala almış bizi bekliyormuş. Beraber oynadık baya eğlendik, sayılara hileyle hep “bende bende” diyerek çoğunda amcam tombala yaptı ama farkettiğimiz halde ses etmedik sevinsin diye 😄
Sonra çocuklar uyanınca geri eve döndük. Sobada kestane pişirdik. Çayımızı içtik. Eşlerimiz geldi onlar da yemek yedi, soba ateşinde ağır ağır türk kahvemizi pişirip içtik. Sohbet, muhabbet biraz oturup evlerimize dağıldık. Güzel bir gündü ☺ Aslında tombala hariç (o planda yoktu) köyde toplandığımız her hafta sonu böyle güzel geçiyor. O yüzden iple çekiyoruz buluşmayı ☺
Adelin PTT..🍿☕😴
Hayalperestbayan aa niye geçmiş olsun ciddi birşey yoktur inşallah
TombulHatun 😅a ilk havai fişek izleyen sensin bak herkes uyumuş 🤣