Adelin her cumartesi ne yapiyorsak aynısını yaptik, sabah cocuklarla güzel bir kahvaltı, sonrasinda evi dip köşe temizleyip pazar alışverişine gidip geldim. Akşam eşim saat 5 gibi geldi işten. Hemen hazirlanip cocuklari görümceme bırakip başbaşa yemeğe gittik. Her yemek sonrasi eşimle lunaparka gideriz zaten 😄 bizim çılgınlık seviyemiz lunapark 😂 daha sonra kestane, çerez felan alıp anneme gittik, (annem evde tekti, erkek kardeşim arkadaslariyla dışarı cıkmış). Soba üzerinde mis gibi kestane pişirip yerken kız kardeşim geldi eşiyle birlikte. Hep birlikte çay çerez muhabbet derken saat 9 buçuk gibi çıktik ordan. Görümceme gittik cocuklari almaya, orda da birer kahve icip fazla oturmadan eve geldik. Saat 10 buçuk gibi yatağa girip uyuduk 😄 uykumdan havai fişek seslerine uyandim, hatta korkmuşum 😂 her sene uyuyarak giriyoruz yılbaşına 😁 regl olmasaydim belki başka şeylerde olabilirdi ama neyse 😂
Pazar günü daha güzeldi benim icin, annem ve kiz kardeşimle birlikte antepe gittik gezdik geldik akşam.