Kızlar merhaba burda pek uygun değil ama söylemek istedim belki isteyen olur ben bebek hastane çıkış setleri ve emzik zinciri yapiyorum Avrupa’dan içi sipariş alıyorum eğer isteyen olursa mesaj ata bilir teşekkürler

Kizlar iliski yapinca benim iki uc sat icinde çişim geliyo acaba sperm de akiyomu

diana Hayırlı Olsun Rabbim Sağlıklı ve Hayırlı Bi Şekilde Kucağına Almayı nasip etsin inşAllah ☺️

diana hayırlı olsun bende 3 haftalıkken öğrenmiştim çok silikti kan testin de çıktı

diana hayirli olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah 🌸

Aycan iliskiye girmemisden once wc isinizi bitirin yapdikdan sonrada ayaklarinizin altina yastik koyup yatin

Rasev sabahlari sperm hep akiyo normalmidir sizlerede oyle oluyo mu

Aycan hepsi icinizde kalacak die bisey yokki zaten akib gidiyo hamile kalarkende 1000spermden 4u kaliyo o 4undende 2si birlesib bebek olusuyo boyle kisa yolla desem

Rasev 4ünden de 2si demişsiniz iki spermden olusmuyo bebek biliyorsunuz değil mi?

Men ay yarimdi evliyem test etdim ikinci xett demey olarki gorunmur yalniz diqqertle baxanda isiga tutanda bilinir bu ne dimekdi