Selammmm 🌸
Biraz önce eşime yazarken farkettim ben her akşam eşim işten gelmeden önce bana bişey getir yazarım oda ne istiyorsun canım der
Farketmez ne olursa olsun bişey getir derim 😂☺️
Mesela dün gece bana iki tane çikolata bi de fıstık getirmişti 😋
Bizim aramızda böyle ufak sevgi gösterisi gibi bişey bu sizinde bunun gibi mesajlaşmalarınız yada istekleriniz oluyor mu 🤍
Acaba bugün ne getirecek😂
İki gün öncede ped almış gelmiş hani başka bişey yok mu dedim ped aldım daha ne diyor 😂😂😂

Yanii normalinde zaten eşler eve geldiğinde dolu dolu gelir ya da ben öyle biliyorum 🙈 çünkü benim eşim her eve geldiğinde elleri poşetle dolu dolu olur . İstekler ve artı kendi içinden gelip aldıkları 🥳 mesajlaşma olarak eksik varsa yazarım. Bazen eksik olmuyor yine de kendisi birşeyler alıp gelmiş oluyor. 🤩

Bsrkaya
      Tabiki öyle
      Bizimki ben her gün yazarım mesela bugün bana ne getireceksin diye bana özel olması için bazen eli boş olsa bile bana ufak bi sakız getirse bile bu beni çok mutlu ediyor aralıksız her akşam bu konuşmamız var.

She_angel biz ozellikle onunla markete alışverişe cıkmayı sevdigimizden birlikte gitmek isteriz ona aldırmam ama her hafta barbie ayıcık mayıcık getirir tanıstıgımızdan itibaren yapıyor bunu bir oda komple barbie ayı oyuncak ..🧸birgün kız çocuğumuz olursa ilerde hic oyuncak almamıza gerek olmicak

She_angel genelde alışverişe beraber gidiyoruz şu aralar hamilelikten dolayı bazen çıkasım gelmiyor eşim gider bana şunu al demem bakarım ben demeden beni düşüp bir şey alacak mı diye😬
        Bazen süpriz yumurta alır bazen eti puf alır sevdiğim ne varsa onu alır 🌺
        Modum hemen yerine gelir 🥰
        Bazen çocuk gibi şımartılmak istiyorum ve gerçekten eşim beni çok iyi tanıyor sanki ben istenişim gibi istediğimi alıyor😂

She_angel akşam işten birlikte döndüğümüz için hiç öyle bir mesajlaşmamız olmuyor nazen mesaiye kalırsam o bana canının istediği tatlı vs varsa yazar bende ona çay demşer misin derim yada o mesai kalırsa tam tersi 🤣

Rouge
            Ayyy ne güzel ya bende çok severim ayıcık benek vs inşallah bir gün kız çocuğunuz olur ve onunla beraber oynarsınız 🥹🥹🌸

Mavi-_-deniz
              Evet bazen şımartılmak herkesin hakkı ben bazı geceler mesaj atmam o direk atar bugün sana ne getiriyim diye 🌸
              Eşlerin birbirini tanıması ne hoş 🤩

She_angel genelde günlük evin neye ihtiyacı varsa alır gelir (içecek,ekmek) akşam çay içinde doldurur gelir yanına yemelik bişeyler. 🥲 biz genelde gecenin köründe canı bişey isteyen çiftler olduğumuz için ya o saatte sipariş ediyoruz yada çıkıp bakkal arıyor iki gözümün baharı 🥲 kim kim için gecenin 2 sinde 3 ünde bakkal arar ki sevmek başka bişey yahu 🥹 gidipte sarılıyım 😂

Rouge Kızım olmadan önce barbielerin yüzüne bakmazdım. Doğduktan sonra her türlü barbieyi aldım, şuan ondan çok ben seviyorum bu makyaj güzeli bebeklerin sırrı nedir 😂

Akrep hahah ben bastan beri barbie hastasıyım ya cocukken herseyi vardı evi havuzuna kadar heryer barbie dkdk saatlerce oynardım sacımı aynı yaptırırdım anneme hatta kıyafet diktiriyordum kücük küçük dikerdi istedigim gibi hala da o oyuncaklar dikilen kıyafetler duruyor.esyalarıma kıyafetlerime cok iyi bakardım çocukluğumu bilenler sen böyleydin hep diyor hic kirlendiğini gormedik diyorlardkdk kendi ayakkılarım kıyafetlerim de tertemiz duruyor. kardesim de tam tersim hic barbie sevmez keske sevse dkdk