• Spor
  • Platese giden yada bilgisi olan var mı ?

Bir yerle konuştum 8 seans aylik 1.650 tl sizce nasıl sonuç almak için 30 Seans diyor

Yusra çok pahalı ben 12 dersi 500 TL’ye aldım ama grup dersi benim birebir bile olsa aşırı yüksek geldi bana fiyatı ve ben aletli pilates gidiyordum sizin aletli mi aletsiz mi acaba

Aagg0207 nasıl ya 12 ders 500 oha iyiki post açtım
      Aletli sizin aylik mi 500 tl 12 seans
      Birebir hoca eşliğinde

Yusra evet 12 seans hoca ile 2-3 yada 4 kişi oluyorsun o saatte kaç kişi randevu alırsa mesela 4 tane alet var çünkü ama bazen benim aldığım saatte kimse olmazsa birebir hocayla oluyorsun 50-55 dk sürüyor zaten haftada 2-3 gün sizin çok yüksekmiş fiyat yani hadi bin TL olsun mesela en çok

Yusra sunuda söylemek istiyorum hocanın dediği doğru sonuç almak istiyorsan eğer bir ay gitmen çok yetersiz ben 50 ye yakın ders yaptım uzun bir süre gittim çok çaba gösterdim öyle güzel toparliyor ki vücudu eğer beslenmenede dikkat edersen çok iyi şekillendirip sikilastiriyor dayanıklılık artıyor inanki vücudun .esneklik süper ötesi alıştıktan sonra sabah uyanınca vücut esnemek istiyor yapmadığım zaman rahatsız bı his oluyor vücutta hatta

buzdankalpler hayır canım evde yapasım gelmiyor 1 saat ayirsam aslında çok iyi şeyler olacağına inanıyorum ne bilim tembelim galiba yanlış spor yaparak sağlığmdan olmak istemiyorum duruş bozukluğu gibi pozisyonlar önemli

Aagg0207 ya işte doğumdan sonra hızlı kg verdim vücudum gevşedi bu beni rahatsız ediyor haftanın 3 günü 1650 2 kişi 1 bin tl

Yusra bin tl hadi normal yani ama 1600 çok bence canım zaten 50-55 dk sürüyor yani birebir derse gerek yok inanki evet doğumdan sonra vücut değişiyor ve evde yaptığın hareket inanki aletli plates gibi değil aradaki farklı zamanla anlayacaksin