Twitter da gördüm hepsinin doğruluğuna emin değilim belki bazilari
" feyk "dir ama …

Dostoyevski: Aşktır.
Seyh Galib: Mumdan kayıklarla ateş denizini geçmektir.
Platon: Akıl hastalığıdır.
Aristo: Acı çekmektir.
Freud: Libidodur.
Dante: Esarettir.
O. Wilde: Yanlış anlamadır.
Goethe: Zaman kaybıdır.
Murakami: Makarnadır.
Mevlana: İnançtır.

Sizce aşk nedir?
Bence : Durmuş sandığın, hiç yetmeyen saatlerdir.

Akrep bu tartışmayı sabitledi.

Akrep Fatih Sultan Mehmet in kacinci kuşaktan torunusun acaba 😀

gshande araştırırsam bulurum diyormuşum 🤣 aşkı kendimce uzun uzun tanımlardım ama gülme günümdeyim türetemiyorum hiç bişey 😂

Akrep Freud hayatı haz almaktan ibaret olarak görüyor ama 6 mayis doğumluymuş🙂

gshande yükseleni akrepmiş 🥹 bi ortak yönümüz vardı biliyordum 🥲

Akrep İnsanın da bu tarz konularda ciddi olası gelmiyor bazen sonuçta anlamı derin bi cümle kurdun isteyen mizaha isteyen felsefik düşünceye çeker 😀

gshande ama gerçekten karada gemi yürütmek kadar zor ama o gemininde karada kalmasına müsade etmeyecek kadar çabalamaya değer bir şey olarak düşündüm anlık 😅

Akrep evet işte anlamı derinlestirmekle çıkıyor her şey, Freud akrabalığı da olabilir istersen bi bak 😀

gshande yok hiç zorlamayacağım. Ben onun gibi düşünmüyorum boğa burçları daha libidoluymuş demek ki. böyle kalsın 😂

gshande Bence aşk bir hissiyattır. Birine aşırı sevgi duymak, gerek kalp gerekse tüm bedenen sevgiyi hissetme yoğunluğu. 🍀

Bence aşk delilikk 🤩 vee Mevlana’nın dediği gibi inanctir. Herşey emin olmaktan inanmaktan geçer. Vee sevgide oraya akıverir. Bana göre aşk ise; Sevgi anlayış emek ve merhametliktir. Sadakatini saymıyorum bile. Seven kişi zaten sadakatlidir.. 💓