gshande Akrep İnsanın da bu tarz konularda ciddi olası gelmiyor bazen sonuçta anlamı derin bi cümle kurdun isteyen mizaha isteyen felsefik düşünceye çeker 😀
Akrep gshande ama gerçekten karada gemi yürütmek kadar zor ama o gemininde karada kalmasına müsade etmeyecek kadar çabalamaya değer bir şey olarak düşündüm anlık 😅
gshande Akrep evet işte anlamı derinlestirmekle çıkıyor her şey, Freud akrabalığı da olabilir istersen bi bak 😀
Akrep gshande yok hiç zorlamayacağım. Ben onun gibi düşünmüyorum boğa burçları daha libidoluymuş demek ki. böyle kalsın 😂
zarifhanim gshande Bence aşk bir hissiyattır. Birine aşırı sevgi duymak, gerek kalp gerekse tüm bedenen sevgiyi hissetme yoğunluğu. 🍀
Ecivicivokke gshande Bence aşk vazgeçemeyiştir. Ondan ve onunla ilgili olan şeylerden vazgeçememektir.
Bsrkaya Bence aşk delilikk 🤩 vee Mevlana’nın dediği gibi inanctir. Herşey emin olmaktan inanmaktan geçer. Vee sevgide oraya akıverir. Bana göre aşk ise; Sevgi anlayış emek ve merhametliktir. Sadakatini saymıyorum bile. Seven kişi zaten sadakatlidir.. 💓
gshande bitterdelisi24 sen demiş oldun işte, çoğu zaman fedakarlık olabilir ama umarım karşılıklı yapilabiliyordur 😀
aykirikadin Aşk eşe karşı ise libido. Aşk Anne Babaya evlada ise Fedakarliktir. Aşk Dünyaya ise zenginliktir. Aşk Vücuduna ise Güzelliktir. Aşk yok ise hayat bitmiştir.