_AnGeL_24___ demek ki olmayan bir seyler var ya da yanlış olan 😔 evlilik danismanindan yardım aldınız mi

Cicikiz ben de aşk in olmadığı yerde alışkanlık vardır diyorum 😀

Aywen yerini daha güzel duygulara bırakıp gidebilir 🙂

gshande hiç bi filozofun aklına gelmemesi kötü :) karsılıklı fedakarlık olmadan ask olmaz bence.. herkes kendinden ödün veriyor , evlilik bile bu sekılde sürüyo

gshande Aşık olunca bütün delilikleri manyaklıkları yapabiliyorsun sevdiğin adamla iyi birşey söyledim aslında 🙊😅🥂

Cicekliperde sanki birazcık öznel oldu hani birazcık çok değil 😀 ama diyebilmek güzel olduğu için geçerli bir cevap 😀

gshande elde etme arzusu sadece. Karşında ki kişiyi elde ettikten sonra eski heyecan, tutku ve istek kalmıyor. O yüzden bence aşk diye bi şey yok sadece bi yanılsama 😅

gshande yoğun yasıyoruz 🤭 çünkü tek kişilik olsa insana ızdırap olurdu aşk. Allahdan eşimle çok yoğun yasıyoruz kii aşkı hissedebiliyoruz çünkü o çok tutkulu seviyor. Tutku olmazsa onun için hiç birşey olmaz 🤗🤩

bitterdelisi24 Aslında ben yazdım sildim 🤭 onun yerine emek yazdim. Hepsini baz alarak fedakarlık bir evlilik için olmazsa olmazı zaten, fedakarlık olmazsa evlilik olmaz. 🤷🏻‍♀️ Herkes ben merkezini düşünürse o catı yıkılır 😑

Mera3939 ah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 😀