aykirikadin Aşk eşe karşı ise libido. Aşk Anne Babaya evlada ise Fedakarliktir. Aşk Dünyaya ise zenginliktir. Aşk Vücuduna ise Güzelliktir. Aşk yok ise hayat bitmiştir.
Uyuyankoala gshande Aşık olunca bütün delilikleri manyaklıkları yapabiliyorsun sevdiğin adamla iyi birşey söyledim aslında 🙊😅🥂
Frenchojeee gshande elde etme arzusu sadece. Karşında ki kişiyi elde ettikten sonra eski heyecan, tutku ve istek kalmıyor. O yüzden bence aşk diye bi şey yok sadece bi yanılsama 😅
Bsrkaya gshande yoğun yasıyoruz 🤭 çünkü tek kişilik olsa insana ızdırap olurdu aşk. Allahdan eşimle çok yoğun yasıyoruz kii aşkı hissedebiliyoruz çünkü o çok tutkulu seviyor. Tutku olmazsa onun için hiç birşey olmaz 🤗🤩
gshande bitterdelisi24 sen demiş oldun işte, çoğu zaman fedakarlık olabilir ama umarım karşılıklı yapilabiliyordur 😀
bitterdelisi24 gshande hiç bi filozofun aklına gelmemesi kötü :) karsılıklı fedakarlık olmadan ask olmaz bence.. herkes kendinden ödün veriyor , evlilik bile bu sekılde sürüyo
_AnGeL_24___ gshande çünkü ben ve ewim birlikde olmak icin cook cabaladik cok fedakarlık yapdik ama sonuc hic
gshande _AnGeL_24___ demek ki olmayan bir seyler var ya da yanlış olan 😔 evlilik danismanindan yardım aldınız mi