2aslanparcasi kime göre neye göre kokusu güzel :) herkesin koku zevki farklı. rinso cok güzel kokuyo bana göre :)
Deterjan
bitterdelisi24 parfum gibi boyle cokta kalıcı aylar sonra dolaptan cikarmama ragmen yeni yikanmis gibi kokuyor
2aslanparcasi yumoş lilyum olabilir mi mavi kapaklı , omo , ariel kullanıyorum
2aslanparcasi bilmiyorum neyle alakası var ama :) üst kattaki kadın camasır asardı sordum arielle ykıyormus aynısını aldım. o net kokuyu kendi camasırlarımda alamadım. baskasının kokusu farklı oldugu ıcın daha net alıyo olabiliriz :)
2aslanparcasi ariel dağ esintisi ve alo kar çiçeği kullanıyorum alo zaten yumusatıcı koymasam bile mükemmel kokuyor ve lekelerde cok iyi yumuşatıcı olarak yumoş pembe kırmızı sarı mavi 4 ü bırbırınden guzel 4 ü var farklı farklı kullanırım
2aslanparcasi benim sabitt ariel sıvı deterjan kullanıyorum yumoş hamımeli hep kullanırdım fakat bu son çıkan kırmızı şişe amberde çok güzel bide domol parfüm tanecikleri kesinlike tavsiye ederim yok böyle koku geçen markette bi bayan çevirdi yaa neyle yıkıyosunuz her yeri sardı kokunuz diye
2aslanparcasi ben beyazlara persil gülün büyüsü kullanıyorum, koyulara ve renklilere de yumoş ya da perwoll sıvı. Yumuşatıcı olarak bingo manolya bahçesi.
Mavininoyunu gercekten bilmiyorum bu soylediklerinizin hepsini deneyecegim bana teyzem cocugun kucuklerini vermisti yazın başında icinde kisliklarda vardi kis gelince cikardim sanki yeni yikanmis parfum sıkılmış gibiydi
Sept teşekkür ederim deneyim
Lagosiyawo teşekkür ederim deneyim
Hayat_ teşekkür ederim deneyim
bitterdelisi24 ya bu oyle yeni yikandiginda aldigimiz koku degilki teyzem bana oğlunun kucuklerini verdi yazin basinda bende kis gelince cocuga giydirmek icin kisliklari cikardim ki boyle parfum sıkılmış gibi kokuyo ve cocuk 2 3 gun giydi kokusu hala gecmemisti
bitterdelisi24 Bence o artı yumuşatıcıda kullaniyordur ama söylememiştir masus bazıları birebir ne kullandığını söylemiyor yoksa aynı deterjanı alıp kullanıp aynı kokuyu neden yakalayamayasınki
2aslanparcasi acaba bingo soft kuzumun kokusu mu kullanıyor. Yani bebek dediğin için öyle düşündüm. Ben onu kullanıyorum, koku aşığı biriyim 🥹 o kadar soft güzel kokuyor ki kendi eşyalarımızı onunla yıkıyorum bebeğimde kullanamadım emin olmadığım için baya kokuyor çünkü
2aslanparcasi bide baya parfüm kokusu var diyorsan bingonun kırmızı olanını kullanıyordum önceden o baya parfüm kokuyordu. Adı bingo lovely günlerce gitmiyordu artık rahatsız olmaya başladım bıraktım. Bingo kuzumun kokusu mis gibi mis koklatma şansım olsaydı keşke burdan 😂 bide yumoşun doğal özler bebek olanı var oda baya soft kokusunu alamıyorum ama güzel. Bebek ürünlerine aşığım ben belli oluyordur 😂
2aslanparcasi bir de ben suyla yumuşatıcı karıştırıyorum bi sprey şişenin içine ve dolaptaki giysilere fıslatıyorum 1-2 fıs. Sağlıksız ama çok güzel kokuyo çok mutlu ediyo güzel koku da beni🤤
2aslanparcasi rica ederim 😌
Yasak_elma dimi bide o kdar yogun gelıyoki benım evime kadar kokusu geliyo. ama ben kullandım :) kokluyorum kokluyorm tık yok :)
Akrep Hangi rengini kullanıyorsun bende maviyi kullanıyordum ,pembe aldım oda müthiş.. kırmızı lovely banada ağır geldi başta beğendim ,sonra sıkıldım. Bingonun kullanmadığım kalmadı heralde. Bide dalinin bahar ninnisi konsantre olanı öneririm müthişş. Yumoş doğal özler bebek için açık mavi olan aşşırı güzel bunlarda benden tavsiye olsun😚