Poyraztaha30 Nazlicaan kirli sepetinin içi dururken önüne bırakması ve iş yaparken ayağımın altında dolanıp asla çekilmemesi 😂
Nazlicaan Poyraztaha30 Kirli sepetinin önüne bırakıyor en azından,bizim ki direk açar kapıyı kapı önüne koyar dışarı 😄 Kirli sepetleriyle dertleri ne acaba😁
TombulHatun Sedaa ahah bizimki de balkona çıkacaksam üzerime yelek veya hırka giymemi ister gögüslerin çok belli diye 😂😂
Sedaa TombulHatun TombulHatun Aynen yine de cok şükür. 😄 Herşeyin fazlasi zarar ama katlaniyoruz yine bir şekilde. 🥰
TombulHatun Sedaa ahahah mantardan fenalaşıp mantar istemek 😂 ettikleri delilik böyle olsun kız çok şükür halimize bence 😂
tatlicadii She_angel ayy sen kesin benim taktiği uygula, bak kaç ay oldu bi daha atmadı hala kirli sepeti dışında bir yere😄😄
Ozge49595 Nazlicaan sürekli hersey laf söylemesi çocuğun yeme icmesıne kızması elıne ekmek veriyorum bi sürü laf hakaret ediyor ekmek dökülüyor diye yerde bi çöp vs olsa ayağı itekliyor herseye burnunu sokuyor kıyafetlerını heryerde çıkarıyor korıdor oturması sonra laf sayıyor niye buralar dağınık kirli diye çok çok boş hareketlerı var say say bitmez üstelik pozitif olmaması
Nazlicaan Ozge49595 Hem yerde bir şey var diye kızıp hep dagınık olması ?? Allah yardımcın olsun. Hangisi toplu ki acaba
tatlicadii sağa sola çorap atan eşler için benim taktiği uygulayabilirsiniz gönül rahatlığıyla, kaç ay oldu bi daha atmadı benimki hala kirli sepeti dışında bir yere çoraplarını😄😄
Boncukkk Bir insan neden hepinizin anlattığı kriterleri taşır 😂 valla söylemekten usanmışım o yüzden yazamadım 😂
Yasak_elma Sedaa Varya Temizlik hastası Kadir ezildi.Evini annesi değil kendi temizliyormuş kadın gibi bildiğim dip köşe😂😂
prensesdiana Nazlicaan duvar kenarına birakiyorsa buda iyi benimki soyunmya oturma odasından başlıyor salondan banyoya tuvaletin önüne kadar sıra sıra atar
Nazlicaan TombulHatun Terlik olayına güldüm, şey geldi aklıma Safiye 😄 Her yerde ayrı terlik falan🤣🤣 Hobi edinmek güzeldir aslında ama kuş demek pislik demek ya
TombulHatun Nazlicaan ya insanlık unutmuşum bazen de kızım giyip kaçıyor bende yeni giyiyorum fazla detaycı ama olsundu canım kocam 😂 ya balkonu kullanamaz hale gelmiştim çok düzenli temizler ilaçlardı pislik konusunda sıkıntım yoktu ama bnimki de standart balkon teras değil ki bir köşesini ona vereyim dedim bir gün bi bakmışsın kümesin kapısı açık kalmış kuşlar yok 😂😂