Kızlar eşime siroz diyorlar mide kanaması diye geldik kan kustu ve makatından kan geldi dünden beri tetkit yapıp duruyorlar tomografi endoskopi kan birsürü birşey bugün e nabızdan baktım karaciğer sirozu yazmışlar hemşireye sordum evet daha detaylı sabah bilgi verecekler dedi sabah olmuyo uyuyamıyorum başına gelen varmı ölümcül bir hastalık mı birileri bilgi verebilirmi bana internet 10 yıl ömrünün olduğunu söylüyor kurban olim başına gelen bilgisi olan birşeyler yazsın

Aslan geçen ay aynı kanamayı yaşadık babamda aynısı var karaciğer nakli gerekebilirdi ama karaciğer zaten kendini yenileyen bir organ şükür gerek duyulmadi içki icmemesi gerekiyor kesinlikle siroz zaten içki kaynaklı oluyor genelde internete bakma sakın internet çok değişik şeyler söylüyor bütün hastalıkları ölüme bağlıyor doktorlar zaten gerekeni soylerler çok geçmiş olsun

Aslan ay inşallah düşündüğün ve korktuğun kadar ciddi bişey değildir. Hiç bir bilgim yok. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah anlatırken bile değişik oldum. Bizide haberdar et çok geçmiş olsun 🙏🏼

Aslan internette her yazılan gerçek değil canım, ordaki yazılanlara inanma yani. Bunu en iyi doktorun bilebilir, benim de fazla bilgim yok, inşallah ciddi bi durum değildir, cok geçmiş olsun şimdiden.

Bildiklerim bende kalsın. Umarım siz hiç bilmez, hastaneye gittiğinizde güzel haberler alırsınız. 🙏

Aslan Kuzum allahım acil şifa versin seni korlutmak istemem ama neyse onu yazacağım.Benim annemde sirozdu.Aynı anlattıklarını yaşadık herzaman hastanelerdeydik.Kaşıntısı ve yogun karın ağrısı kusması oluyordu.Gün gün eriyordu aylarca hastalerde kaldık.Yogum bakımda kaldı ve sonra vefat etti.Siroz aniden ölüme göturen bi hastalık değil.Ilaçlarla ilerlemesini yavaslatabiliyorlar ama kesin tedavisi karaciğer nakli.Annem nakil olamadı çünkü aynı zamanda diyaliz hastasıydı doktorlar nakil ameliyatını kaldıramaz dediler.Senin bu anlattıkların aslında son evrelerde gerçekleşiyor o kadar ilerleyene kadar bi belirti vermedi eşin.Eger ileri evrelerde değilse biran önce nakil olması lazım canım

Aslan Rabbim şifa versin inşallah canım benim sizlere bağışlasın

Bende bu kız nerde,görünmüyor.nerdesin..işler mi yoğun..
    Kız Her Doktorda doğruyu söylemiyor.Hepsi Allahın elinde sabırla tedavisine baktırın..

Çok teşekkür ederim herkese sirozun başındaymışız midesindeki yara kanamış yemek borusunda varisler oluşmuş ilaç tedavisi dedi eve geçince hepinize tek tek yazcam yarın taburcu ederim dedi

Aslan Halam sirozdu 3 yıl takipte kaldı. Son zamanlarda karnı aşırı şişmeye başladı su aldılar defalarca. En son bilinç kaybıyla hastaneye kaldırıldı. Nakil olması gerek dediler. Oğlu dönor oldu nakil oldu. Çok sağlıklıydı. Bağışıklığı çok zayıf şuan. Eline kıymık batmasıyla enfeksiyon oldu ve yoğun bakıma girdi. 15 gün Yoğun bakım ardından 1 aya yakın da hastanede yattı. Uzun süreli yatmaya bağlı yatalak şuan karaciğerle ilgili bir sıkıntısı yok çok şükür. Fizik tedavi görüyor ayağa kalkacak tekrar inşallah. Halamın yaşı da 60 bu arada.

Aslan Allah acil şifalar versin eşinize ailesine bağışlasın 🤲🏻 Konuyla ilgili bi bilgim yok size sadece dua edebilirim.