pelinnduru00, başlığı Tip mi karakter mi olarak değiştirdi.

pelinnduru00 dışını beğenmediğimiz kitabın bile içini merak etmiyoruz bazen :) o yüzden her ikisi de olmalı. Tipini beğenmediğim birinin karekteri çok ağır basabilir ama genellikle her ikisiyle yön verdim ilişkime. evliliğimde o yönde oldu. Ha bide şöyle bir şey var güzel gören gözdür. Belki eşim bana çok güzel geliyordur , belki bana onu yakışıklı yapan şey karakteridir.
Şunu da söyliyim, yüzü güzele bir günde doyarmışsında huyu güzele bir ömür doyamazmışsın. Eninde sonunda karakter ağır basıyor yani.benim şansıma iki yönde güzel oldu ama karakter daha önemli😊

pelinnduru00 sırf yakışıklı diye karaktersiz kötü bir insanla evlenmezsin ama ilk bakıştı tipini yeteri kadar beğenmeyip tanıdıkça karakteri davranışları sevgisi ile gözünde dünyanın en yakışıklı insanı olabilir. Birde tip çok göreceli bir kavram sana yakışıklı gelen bana çirkin gelebilir, benim beğendiğimi sen çirkin bulursun.

TombulHatun bana göre çirkin 😂😂 ahaha öyle diyorlar da bana. Sen çirkin seviyorsun diyorlar 😂😂 ama bence kocam yakışıklı 😂 bilemedim çok karışık

pelinnduru00 biraz tip çokça karakter,aslında önemli olan sana karşı ilgisi, sevdiğini hissedebilmen

pelinnduru00 tabiki karakter ama önce tipine bakarim bende. Mesela eşimle görücü usulü tanıştık, ilk görüşte aşık oldum, daha sonra tanidikca ne kadar karakterli biri oldugunu gördüm ve evlenmeye karar verdik.

pelinnduru00 esimden önce cok yakışıklı sevgilimde oldu cok cirkin de.. benim icin kafa yapisi önemli eşim yakışıklı sadece bana gore degil cevremdekiler de soyler ama bende guzelim yani 🤣🤣🤣 yaniniza yakiscak derecede + karakter 🤗🤗 ben agladiktan sonra cok yakışıklıyı napayim ki

Betybety diğer sevgilim herkese göre oldukça yakışıklıydı ama ilgi değer şuan olanın yarısı kadar bile değildi şuan ki sevgilim de tip olarak ortalama ama verdiği değere ilgiliye aldanarak sevgili oldum sanırım yani çevremdekiler beni daha üst düzey buluyor tip olarak kendisi de farkında olduğundan kaybetmemek için elinden geleni yapıyor aklım biraz karıştığından yazayım dedim

Cicekliperde onlara göre çirkin senin gözünden görmedikleri için 🤣 bana da eşim için bu çocuk sana nasıl baktı diyenler olmuştu boşver 🤣🤣

pelinnduru00 birsey diyim mi en guzeli bayanin daha guzel ve akilli olmasi. Yaşınızi bilmiyorum ama yasadigim tecrubeden dolayi diyorum erkekte her zaman kaybetme korkusu olmali o zaman varya tadindan yenmez. Sizi üzecek diye herseyi 2 kere düşünerek yapar