TombulHatun aynen ben çirkin seviyorum mesela 😂
Tip mi karakter mi
Cicekliperde kime göre neye göre çirkin ama 😃😃
TombulHatun bana göre çirkin 😂😂 ahaha öyle diyorlar da bana. Sen çirkin seviyorsun diyorlar 😂😂 ama bence kocam yakışıklı 😂 bilemedim çok karışık
pelinnduru00 biraz tip çokça karakter,aslında önemli olan sana karşı ilgisi, sevdiğini hissedebilmen
pelinnduru00 tabiki karakter ama önce tipine bakarim bende. Mesela eşimle görücü usulü tanıştık, ilk görüşte aşık oldum, daha sonra tanidikca ne kadar karakterli biri oldugunu gördüm ve evlenmeye karar verdik.
pelinnduru00 esimden önce cok yakışıklı sevgilimde oldu cok cirkin de.. benim icin kafa yapisi önemli eşim yakışıklı sadece bana gore degil cevremdekiler de soyler ama bende guzelim yani 🤣🤣🤣 yaniniza yakiscak derecede + karakter 🤗🤗 ben agladiktan sonra cok yakışıklıyı napayim ki
Betybety diğer sevgilim herkese göre oldukça yakışıklıydı ama ilgi değer şuan olanın yarısı kadar bile değildi şuan ki sevgilim de tip olarak ortalama ama verdiği değere ilgiliye aldanarak sevgili oldum sanırım yani çevremdekiler beni daha üst düzey buluyor tip olarak kendisi de farkında olduğundan kaybetmemek için elinden geleni yapıyor aklım biraz karıştığından yazayım dedim
Cicekliperde onlara göre çirkin senin gözünden görmedikleri için 🤣 bana da eşim için bu çocuk sana nasıl baktı diyenler olmuştu boşver 🤣🤣
pelinnduru00 birsey diyim mi en guzeli bayanin daha guzel ve akilli olmasi. Yaşınızi bilmiyorum ama yasadigim tecrubeden dolayi diyorum erkekte her zaman kaybetme korkusu olmali o zaman varya tadindan yenmez. Sizi üzecek diye herseyi 2 kere düşünerek yapar
pelinnduru00 karakter
pelinnduru00 net karakter
TombulHatun yaa ben çok sinirleniyorum böyle laflara . Bana ds kocam icin dediler ama yakışıklı😂😂
Cicekliperde ağzı olan konuşma hakkını buluyor ben umursamıyorum sonra da görüşmeyi kesiyorum 😄
TombulHatun en temizi 😂
- Düzenlendi
pelinnduru00 Takiki ağır basanı karakter tip ikinci gelendir bana göre.Misal çok çirkin tipsiz ama aklı başınca karakteri düzgün nerede ne konuşacağını bilen efendi saygılı bi erkek düşün kimse çook çirkin bi erkekle sırf bunlar var diye evlenmez veya sevgili olmaz.Veya çok yakışıklı bi erkek düşün boylu poslu karizma desen o biçim bütün kızlar ona bakıyor ama onun gözüde sende ama bu erkeğin karakter sıfır her kolpalık var yalan desen gırrra sadakatsiz egoyist bi insan peki sen böyle bi erkekle evlenmek veya sevgili olmak istermisin?Yani ikiside dengede olmalı karakterin yanında tipte gelmeli ozaman tadından yenmez😋
pelinnduru00 İkisini ayrı ayrı değerlendirmek olmaz. Hem tip hem karakter önemli. Diyelim ki kadın huyu güzel diye biriyle evlendi, ama başkalarını görünce başka erkeklere de beğenerek baktı çünkü kendi yaşamında eksiklik hissetmeye başladı. İnsan neden iki türlü de içine sinmeyen birini tercih etsin ki. Tabi sadece dış görünüşe bakarak karaktersiz biriyle evlenmek de yanlış. İnsanın hem gözü hem gönlünün doyması sağlıklı bir gidişat için gereklidir. İlla beğendiği sevdiği kişinin herkesin nezdinde harika görünüşlü biri olmasına gerek yok. Ne de olsa gönül kimi severse dünya güzeli odur. Kendi kriterlerinize göre insâni, ahlaki değerleri olan beğendiğiniz anlaştığınız biriyle evlenmeniz daha doğru olur 😊
pelinnduru00 heralde konuştuğun kişi çirkin ama karakteri sağlam. sende bu iş olur mu diye düşünüyorsun.
karakter iyi tamam güzelde rcep ivedik der ki ruhlar alemınde yasamıyoruz :)
kesinlikle öyle.. aynı yataga giriyorsun o yüzden gözüne hitap etmeli, karaktere gelince herkes birgün bozulur zaten çokda sey yapma :) yada neyse :) ben yorum yapmayayım 🤦🏽♀️🫣
pelinnduru00 Tabiki de karakter. Ama ilk önce gözüme hitap etmeli, sonra gönlüme. O yüzden ilk önce gözümle beğenirim daha sonra karakterini olcerim. Uyuyorsa benimdir. ✋ Vee esimm bu her iki testi geçmiştir. ✨ İlk önce tipine daha sonra iç güzelliğine vuruldum. Amaa içi güzel olmasaydı, sadece tipi olsaydı elerdimm . Çünkü benim için bir erkekte olmazsa olmaz karakter özellikler vardır. Çok fazla seciciyimdir. O yüzden çok şükür hepsine uyan, ve gönlüme göre birisini rabbim verdi. Allah herkesin gönlüne göre versin 🌿
Karakter ve Tip beraber olmali…
Karakter olmasa toplumda ve ailede ahipsiz kalırsin.
Tip olmasa evde ve yatakta sahipsiz kalırsın.
pelinnduru00 ikiside :) hayal ettiğim insanla evliyim başta tipi çok içime sindi karakterde muazzam olunca benim için biçilmiş kaftan hayattaki şansım 💙