Nazlicaan Dunyadayolcu Ne yapalım, evde otur, ev topla, ev temizle, cocuk bak, cocuğa yine bak, tekrar bak🤣
Dunyadayolcu TombulHatun hoşbuldum canım bebe planlıyorum 23 yaşındayım İstanbul’da yaşıyorum öyle işte 😬
Polyannacilik Dunyadayolcu bu aralar kizcem hasta onunla uğraşıyorum benim için çok zor ve yorucu bir zaman 😔🥲
Hayatonemsemeyedegmez eylulicten şöyle benimde cildim doğumdan sonra berbat olmuştu 😑ama benim şidetle tafsiye etim sudo krem var bebeğim için almıstım arada elerin çatladığı için suruyodum sivilceli bir yuzümde vardı yüzümede uyguladım arada👻 harika bir sonuç aldım birde fito krem ile arko nemlendirci kıremi doğümdan sonra sürekli geceleri uyguladım harika sonuçlar aldım tafsiye ederim deneyin isterseniz❤️
Sedaa Dunyadayolcu Bu aralar çok yoğun ve uykusuzum. Kpss ye çalışıyorum 😂 şuan mola verdim, perideye bi bakim dedim. Kahve yapıyorum kendime, uykumu açar inşallah .😂
hlya Modum çok düşük çok sinrliyim bu aralar herşeye hiç bir şeye tahammülğm yok özelliklede çok ağlama bağırma seslerine 😫
TombulHatun hlya yaklaşık 5 senelik evliyim evlenmeden 1 ay önce en son lazere girmiştim net bitti hamile kaldım tek tük 1 2 tane çıkmıştı onuda doğuma gitmeden eldivenle almıştm tertemiz şuan bacaklarım ve koltuk altımda da hiç çıkmadı
mocuzem_ Dunyadayolcu Merhabalar, iyi değilim hem ruhsal olarak hemdr bedenen. Çünki hastayım 15gün oldu bi türlü iyleşmedim. Hamileyimde bide🥺 bi türlü geçmek bilmiyo hastalık. Onun dışındada bazı problemler var beni fazla rahatsız ediyo. İyi olamıyorum
mocuzem_ Dunyadayolcu ehh işte bıktım ama isyan edemiyorum içimde içimde ediyorum. Bide hamilelik halleri, doyasına hamileliğin tadınıda çıkaramıyom. Sorsan dert bende çok ta derman yok😅😅 sende nasıl gidiyo hayat?