Maviss Dinlemege başladığım an aklım karişiyor bazende korkuyorum kimlerinse yanimda olduğunu düşünüyorum

mocuzem_ hamileligimde çok tatlı yiyordum çikolata falan eşim kız içerde senin yüzünden karardı dedigi zaman çok ağladım şaka olsa bile

_AnGeL_24___ aklına korku getirme korku getirirsen öyle olur. Bak ben mesela tek başıma evde olsam yatak odamda yatınca korkmam ama evde ailem olunca tek başıma salonda uyumak istesem uyuyamam çünkü aklıma korku giriyor korkuyorum hemen odama gidiyorum

mocuzem_ bende annemle sozlesmistim dayimlar gidelim diye ama eşime söylemeyi unuttm neyse yemek yiyoruz birden aklima geldi bitanem dayım gile gidicez haberin olsn dedm oda btnm keşke erken hber versydn bende arkadaşlara soz verdim dedi bende arkadaşlar benden kıymetlimi diyip kaşigi fırlatıp sofradan kalktım oda gel otur sofraya diye sesini yukseltince bende film koptu hayr hataliyim farkındayım ama ses tonu biraz yükseldi diye bı triplere girmişim 🤣hayatta hiç okdr agladgmi hatrlamyorm eşim beni sakinleştirene kdr ne hallere girdi daha diyor bitanem hormonların değiştiği için çok aglyorsn lütfen üzülme demişti hala aklıma gelince ben niye öyle yaptm eşim nasl sabırla sakinleştirmeye çalıştı diyorm 🤣🤣ben olsam asla okdr ugrasmazdm sanırım

mocuzem_ bide kocamin hep beni aldattığını düşünüp annemlere gittiğimde kız kıza arkadaşlarla bulstugumda vs bebek kamerasndan hep eşimi izlyordm bu yzdn gittiğim hiç bı yerden bişey anlamazdm kamerayı izlemekten 🤣galiba bunun sebebi çevremde aldatılan arkdaslrmin hepsi ben hamileyken kocalarını yakalamaları 😖benm için bı tranva sebebi olmuştu

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Maviss korkmamak için farklı bişeyler duşunmeye başlıyorum ama olmuyor şimdide hiç bişey yapmadığım halde yorgunum

Tinkiminkiy bendede hep öyle oluyo. Hiç tartışmayacağımız şeye tartışıp oturup saatlerle ağlıyorum sonra düşündüğümde aa neden tartıştım trip attımki diyom😅🙈

taricat ayyyy 😂😂😂😂 çok güldümmm affet nolur ay saatlerce buna güldüm ya okuduğum en komik yorum 😂😂😂

Bana gidip karpuz almadı diye ağladım 😄😄