Glcn2000 Kızlar size birşey sormak istiyorum. Fakat birazcık utaniyorum. Yeni daha evliyim 5 6 ay en fazla oldu ve korunmasız ilişkiye girdik kocamla ve sonda galiba istemeden kaçırmış olabilir ondan sonra ben bi kanama oldu hafif lekelenme fakat sonra durdu ve 1 hafta olmadı daha test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum ama sizin tahminlerinize göre sizce hamile olabilirmiyim? Bana yardımcı olabilirmisiniz?
Deletedmom2 Glcn2000 İlişkiden hemen sonra olması garip 🙄 bende reglim bitdiğinden sonra öyle olur sadece, hamilelik olsaydı ilişkiden hemen sonra lekelenme olmaz, 1 hafta fln sonra lekelenme olması gerekli yani. Benim bildiğim bu yani🙆🏻♀️
Glcn2000 Deletedmom2 ben zaten ilişkiden önce regl olmuştum ama bende bilmiyorum açıkçası emin değilim bende kendimden amaa inşaAllah gelen haftaya bi test alıp yinede denicem hertürlü sonuca hazırız eşimle birlikte. Yinede çok teşekkür ederim bilgileriniz için.🙏❤️
Deletedmom2 Glcn2000 Anladım, İnşAllah canm gebelik olur 🥰❤️ Rica ederim. Merak etdim bende yaa 🙆🏻♀️ test yaptıktan sonra ne olduğunu söylersiniz o zamann 😅🥰
Glcn2000 Deletedmom2 tabii mutlakaa sizide bilgilendirmekten Sevinç duyarım. İnşaAllah bizde öyle olması için Dua ediyoruz Rabbim inşaAllah kabul eder o herşeye kadirdir.🤲🙏🙈❤️❤️
Glcn2000 lxmxa yok yarını bekliyorum inşaAllah yarin eşimle bi test alıp beraber yapıcaz inşaAllah beklediğimiz gibi bir sonuç alırız.🤲🤰🏻🥰
Ruyaa Glcn2000 Üzülme Demek ki kısmet değilmiş Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur en yakın zamanda inşallah sana ve isteyen herkese nasip olur
Glcn2000 Zelihaaaa evet aynen öyle ve sonrasında eşimle büyük kavga ettik olmadığı için beni suçlu buldu ama neyse dediğiniz gibi her işte bi hayır vardır.
Zelihaaaa Glcn2000 canım öyle hemen yelkenleri suya indirme🤨 diyosun biraz lekenmem oldu bu da bi hamilelik belirtisi olabilir idrar testleri herzaman doğru çıkmıyor en iyisi kan testleri eğer 7 gün daha adet görmesen doktora başvur derim bu arada haddim değil ama eşimle tartıştık diyosun bebek için daha 6 aylık evlisiniz 🙄Birbirinizi üzmeyin derimim bu arada gülcan sana söylim her lekenmen ya da bi hamilelik belirtisi görürsen eşine söyleme bence sen söyledikçeo daha çok hevesleniyor test negatif çıkınca da seni suçlu buluyor 😒saçma onun için yeni evlisin olabilir öyle değişiklikler hep hamileliğe bağlama mesela örnek verim; aaa iştahım yok hamile olabilirm deme eşine heveslenir olmadığında sen suçlu olursun uzun lafın kısası adetin geçer al testini tek başına yap çıkarsa da eşine süpriz yaparsın daha güzel olur hiç beklemediği anda mesela 😍
Glcn2000 Zelihaaaa Öneriniz için büyük Teşekkür ederim iyiki varsınız dediğiniz gibi yapıcam mutlaka.🙏