Merhaba herkese benim bir derdim var burda anlatmak istedim. Benim sorun küçük goguslerim. Ya çok küçükler hiç yok resmen r
psikolojim bozuldu ya. Ama eşim. Benim için sorun yok diyor Benim hoşuma gidiyor diyor
ama ben hiç zevk. Alamıyorum. Cinsel hayatımız çok iyi hiç bir sorun yok ilişkimizde en çok eşimin goguslerimi emmesi çok istiyorum ama çok küçük. Napicam nolur bana bisey söyleyin resmen kafama çok taktım ya
Göğüs. Sorunu 😔😔😔
Yagmur6566 hiç bilgim yok üstte kalsın
Yagmur6566 estetik🌸
Adelin artık son çare. O
Çocuk doğur bak nasıl büyüyorlar 🤭😂
Bsrkaya doğurdum. Kız hemde. 2 tane ama yine aynı 😁😁😁😁
Yagmur6566 aynı durumdan mazurapız maalesef 🥺
Yagmur6566 eyvahh benim de mi öyle olacak ki 🤔
Yagmur6566 eşin sorun etmiyorsa neden boşuna uzuluyorsunki akışına bırak gitsin
Bsrkaya inşallah kalmaz 😊
Asilkiz giydiğim kıyafet bile güzel durmuyor üstümde. Geceliklerim. Bile bilmiyorum ya
Yagmur6566 Keşke benim de minicik küçücük ufacık göğüslerim olsaydı benim de önceden göğüslerim avuç içi kadardı çok afedersin b*k yedim hergün günde 3 kez buz masajı yaptım memelerim kafam kadar nefret ediyorum 🥵
Yagmur6566 ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama benimde göğüslerim küçüktü bende sıkıntı yapıyordum eşim hiç sıkıntı yapmadı oda aynı şekilde küçük daha çok hoşuna gittiğini daha tatlı olduğunu söyledi 😂😂ama evlendikten sonra büyüyor benim 80 bedendi 90 oldu şuan bı senem daha dolmadı evleneli
BoncukunAnnesi buz masajı nasıl oluyor kız 🙄
BoncukunAnnesi buz masajı nasıl oluyor
Yagmur6566 eğer sadece dışardan görünüşse problem sihirli büyüme çamaşırlarından kullanabilirsin canım. Ama eşin içinse iltifat etmesine izin ver bir süre sonra sende beğenmeye başlıcaksın, silikon tavsiye etmem çünkü hisler ölüyormuş
BoncukunAnnesi nasıl oluyor anlatır mısınız
Yagmur6566 çok rahatsızsan eğer tek cozumu estetik bacım
Yagmur6566 hic bir sorun yokken bunu kafana takman cok üzücü lütfen bosa kendini yıpratma.bak hepimizin kendinde sevmediği seyler vardır,kimse istedigi gibi olamaz .büyük olsa niye küçük degil derdin.hepimiz farklıyız sen böylesin ve kendini böyle sevmek zorundasın.her halini sev o sensin çünkü sana özel ki bence kücük gogus hep güzeldir onun ayrı artı yönleri var cekiciligi var ama sen onlara bos ve kötü bakarsan tasıyamazsın o enerjin eşine ve sana da yansır bence barıs kendinle senin yerinde olmak isteyen o kadar kadın vardır ki bunu düsün 🌸