arman eşim bilmiyor ki annemin büyü yaptırdığını ben biliyorum ve ben dinliyorum eşim dinlemiyor o yüzden bi faydasi yok
Annem buyu yaptırmış
_AnGeL_24___ bu tür platformlarda bu tür fal bakanı bulmaya çalışmak büyük hata kuzum daha önceden çok dolandirilanlar oldu sana minik tavsiyem bu tür yerlerde bu tür cagrilarda bulunma
_AnGeL_24___ büyü falda mı çıkarmış aç evde bakara suresi her gün dinle evi sirkeli su ile sil Ayetel Kürsi felak nas oku iyi gelir ciddi büyü varsa hoca bozar derler falda ne görmeyi duymayı umuyorsun
merabatelevole fala bakanlara büyü boza bilmiyorlar mi? Ben onlarin bozduğunu duşunmuşdum
merabatelevole canımdan bezdim yemin ederim ya ben dinliyorum herşey cok güzel oluyor mutlu oluyurum yarin bide ayni şey oluyor sikildim eşimde dinlemediği için o cok kötü oluyor bazen sirkeli su katiyorum çayına filan iyi oluyoruz yarin birde değişiyor
_AnGeL_24___ geçmiş olsun bol bol okumaktan başka çaremiz yok malesef
_AnGeL_24___ sirkeli suyu çaya mı katıyosun ilk defa görüyorum böyle şey 😵💫 sirkeli suyla evini temizleyeceksin sadece içmeyeceksin. Evde iş yaparken aç bulaşık yıkarken aç bir sure eşin evdeyken de aç. Hayırdır vs derse baksana ne kadar huzur verici de bi şekilde o da dinlemiş olur sureleri. Falmış büyüymüş uzak durulması gereken şeyler. Büyü için annenden şüphe ediyosan benim aklımda annene ders verecek çok güzel birşey var da neyse boşver o kadarını. Allah akıl fikir versin.
buzdankalpler akillica fikir yarin yapicam ben suya ve çaya katiyorum çok az miktarda ve iciliyor yani
Anneme nasıl ders vere bilirim?
Polyannacilik İNWALLAH herşey iyi olur ALLAH yardim eder
_AnGeL_24___ sirkeli su az miktarda şifadır ama mide rahatsızlığı olan kişilerin dikkat etmesi gerekir. Salataya vs ben hiç koyamam mesela. Limonlu su bile yapamıyorum kür olsun diye sen düşün. Ama temizlikte özellikle mutfak temizliğinde buzdolabı gibi tercih ederim daha çok büyü şu bu bişey olması şart değil sirkeyle temizlik için burdan tavsiyedir 😁 konu annene gelince. Eğerki emin isem annemin böyle bişeyden korkup bir daha yeltenmemesi için kendi üzerimden korkuturdum. Anneyi en çok evlat acısı korkutur. Aradığında hayattan soğumuş gibi konuşurdum. Yaşamak istemiyorum artık. Şu tarihten beri birden bana bişey oldu içimde hep bi dert bi sıkıntı vs gibi. Anneninizin nabzını en iyi siz bilirsiniz kendinizce benzer bi şekilde konulabilirsiniz bir süre. Eyleme geçirin deniyorum asla sadece öyle bir düşüncede olduğunuzu zannetsin ki ben yanlış bişey yaptım kızım çok etkilendi yanlış tesir etti gibi gibi düşünüp pişman olsun. Kesin uygulayın demem annenin huyu suyu siz daha iyi bilirsiniz belki daha ılımlı bir yol bulabilirsiniz bu yanlışından vazgeçmesi tövbe etmesi için
buzdankalpler kahve içme vaktim gelmiş. Hazır mısın ahah
buzdankalpler Annemle konuşmuyor ve konuşmadigim icinde dahada kötüsünü yapiyor ve benim kotu olmami istiyoru iyi olmami isteseydin zaten büyü yaptirmazdi bazen cidden sikiyiliyorun yoruluyorum
_AnGeL_24___ annen niye böyle
Cicekliperde bilmiyorum ki ben annemi babam evlendikten sonra tanidim nasil bi insan olduklarını evlendiğim zaman gördüm ondan önce hiç böyle diyildiler ama şimdi o kadar değişmişler ki
_AnGeL_24___ anne çocuk bağı oluşmamış o zaman
Cicekliperde kendi derdimle uğraşıyorken burayı unuttum. Bugün kahve içmedim hadi birer kahve yapalım
buzdankalpler mutfak berbat durumda orayı toplayım içelim . Hayırdır ne oldu
_AnGeL_24___ vallahi böyle durumda evde olan şeyleri akan suyun içine atınca büyü boğulursun bide tuvalete ters oturun cnm
Cicekliperde hafta sonu 24 saatlik uykusuz yolculuk. Eve ulaşınca temizlik vs derken dudaklarımda aşırı kuruluk hissediyordum normalden fazla da içsem. Ve aft çıktı herkes uçukla karıştırıyo ağız içinde olur diye iddialaşır dibi sürekli aynı sorular. Eczane bile bilmiyo aradığım kremi. Herkesi seferber ettim bulamadım. Daha önce kullandığım krem üretimden mi kalktı nedir
buzdankalpler aaa bilmiyorum başka eczacıya sordun mu? Geçmiş olsun. Uykusuzluktan bende çok etkileniyorum