Kızlar ben hiç istekli değilim arzu istek sıfır . Ateşli kadınlar nasıl oluyor da seviyor hep merak etmişimdir. Seksten sonra kim duş alacak diye düşünmekten zorunluluktan yapıyorum. E sonuçta 29 yaşındayız eşim de istekli 😀 mecburen yapıyorum ihtiyacını karşılamak için . Benim gibi
Olan var mı ya ? Ben de sorun mu var ? Zevk almak için ne yapmalıyım

Roselove Libidon düşüktür .. Fındık fıstık takviye yap😄 Bu durumu aşmak istiyorsan kafanda hazırla kendini,sonra kendini hazırla..
    Mesela şuan şu sana dediklerimi asla kalkıp kendim yapmam çünkü çok yoruldum bugun😅
    Günleriniz yorucu geçiyorsa oda bir etken

Dolunayy libidom düşük . Ateşli olsaydım keşke en azından duş almaktan üşenmezdim 🤣

Roselove nasılsa duş alacaksın zevkini çıkarmayı neden denemiyorsun? Zorundalık olarak yapacağına sadece eşin tatmin olacağına bu zahmete girmişken sen de zevk alsana. Kendini serbest bırak. Teninde zevk aldığın noktaları keşfetmeye çalış. Seksi hissederek yaşayabilirsin. Öteki türlü gir çıktan başka bir şey olmaz. Seks ise gir çık olayı değildir. Seks vücudunu tanımak, bilmekle birlikte geçen zevkli zamanlardır. O anları zevkle yaşadıktan sonra o banyo, gusül abdesti falan gözünde büyümez. Bilmem anlatabildim mi? 🤷🏼‍♀️

Bende öyleyim ya moda girmek için giyiniyorum ama aktif değilim öyle bekliyorum o yapsın o yönlendiriyor ama hep geri çekiyorum kendimi sadece kıyafet filan öyle seksi görünmeye çalışıyorum 😅

Mehdisram kız o bile iyi ben daha hiç gecelik giymedim 1 tane penyeden var onu giydim 1 kere

ZRaporu ya çok iyi rol yapıyorum mesela tadını çıkarıyor gibiyim ama tadı gelmiyor öyle söyleyim 🤣 böyle etkilenmek istiyorum ama o zevk gelmiyor hormonum düşük galiba

Roselove yalnız ben rol yap demedim yaşa dedim. Hormonlarına baktırmalısın o zaman. Dişilik hormonların özellikle. Arzulanmak bir kadını etkilemiyorsa hormonlarında sorun olmalı.

ZRaporu yapıyorum ama rol oluyor işte çünkü zevk yok . Zevk almak için yaşıyorum ama olmayınca rol oluyor yani

Roselove evet ondan gecen kan verdim ve hormonlarım bozuk tiroid cıktı ve doktorum halsizlik depresyon mutsuz hıssetme adette duzensizlik cinsel isteksizlik yapıyor dedı hepside bende var suan tedavıye basladım

Roselove ben isteksiz kadınların orgazm olamadığını düşünüyorum, her gün olmayacak tabii ama 3 güne bir sen de istekli olmalısın bence. Eşinizle bu konuyu konuşmalısınız, sadece onu tatmin etmekse mevzu zaten zor gelir duş almak. Yeterince orgazm olsaydın isterdin eminim