Akrep Adanalıyım. Burda 3 bina yıkıldı, çoğu müstakil evde de çatlaklar var. Bizde birşey yok cok şükür de annemin evinde hafif çatlaklar oluşmuş, Rabbim korumuş yine de. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Akrep Acil durum numaraları ;
    AFAD Hatay: 03261120000
    AFAD Maraş: 03442214991
    AFAD Antep: 03424281118
    AFAD Adana: 03222272854
    AFAD Adıyaman: 04162161231
    AFAD Urfa: 04143137290
    AFAD DİYARBAKIR 04123261156
    Rabbim yardımcıları olsun inşallah burdan ulaşmak istediğniz biri varsa ulaşın

Akrep yeni uyandım :( biz uyurken neler olmuş insanlar neler yaşamış yaşıyo :( malatyada kuzenlerim var telefonları kapalı asla ulasamıyoruz :( depremin şiddeti çok büyük allah yardım etsin gerçekten sözün bittiği yer bol bol dua edelim :( insallah arkadasından sağ salim haber alırsın

ZRaporu ben şuan osmaniyede değilim ,aksaraydayım ama felaketti ya . Bebeğimin başına geçip dua ettim. Bitmek bilmeyen bir depremdi. Evde yürümekte zorlandık ,biz böyle hissettiysek diğer illerin Allah yardımcısı olsun

ZRaporu amin ya ,adana ve hatayda tekrar bekleniyormuş uyarıyorlar. İnşallah olmaz.

Nietzsche Hatay Reyhanlı yolunun yarıldığı bir resim gördüm, korku filmlerinden çıkmış gibi Allahım bu nasıl felaket dedim. Çok geçmiş olsun ailene, canları sağolsun 😰

ZRaporu Estağfirullah canım helali hoş olsun, keşke herkese ulaşsa. AFAD’ın telefonları bile kitlenir durumda. Uygulama indirdim sosyal medyadan gördüğüm konum bildirimlerini daha hızlı ulaştırabilmek için. Çaresiz bir sürü insan tweet atıp adres paylaşıyor kurtarılmayı bekliyor. Şu duruma gelmek, o çaresizliğe şahit olmak ne kadar acı.. 😢

bitterdelisi24 evet canım ,Allah korudu resmen. Eşimi de osmaniye ye çağırdılar, eşim kepçe operatörü, yıkılan binalarin enkazlarini kaldırıyorlar. Kurtulanlara geçmiş olsun, enkaz altinda olanlara da Allah yardım etsin. 🙏

bitterdelisi24 7 saati aştı malatyadaki arkadaşıma ulaşamıyorum, tweeterda her yerde paylaştım yok haber. Telefonu evde bırakıp kaçmıştır inşallah bebeği var.