Ozge49595 Akrep çok kötü Allahım yardımcıları olsun az önce Ankara sallandı hafif abim Hatay’da aklımızda onda allah herkesin yar yardımcısı olsun umarım bidaha yaşamayız 😞😞
Nietzsche Akrep tekrar oldu gene aynı şiddette ,oğlumu alıp çıktım dışarı ,napacağız böyle çok korkunç
Yasak_elma Akrep Yanımda çocuklarım olmasa inan izlerken hüngür hüngür aglayacağım okadar üzüldüm ve doldum😥😥Rabbim gani gani yardımcıları olsun.Nediyeceğimi bilemiyorum yutkunuyorum boğazım düğümleniyor şuan bu yorumumu gözlerim dolu yazıyorum.Biz sıcacık evlerimizde izliyoruz ama onlar o atmosferi yaşıyorlar birebir 😥😥allah kimseye birdaha yaşatmasın inşallah inşallah🤲🤲
Copper Akrep Şu soğukta karda yağmurda çamurda Allahım yardım etsin inşallah.ufacık bebeler ne yaparlar en çok onlara içim acıdı 😥
Sedaa Akrep saol canım, hepimize geçmiş olsun, ama hala olmaya devam ediyor, adana da bir kaç bina daha yıkıldı, cok kötü ya, kız kardeşimin yanindaki ev göçmüş, zor kaçmışlar.
Sedaa Sedaa Hatayda da öğretmen olan kuzenimin evi göçmüş, yeni haberini aldik, Allahtan evde değillermiş,
Org112 Akrep deprem bölgesinde değilim ama Malatya çarşı kısmı baya kötüymüş maddi hasar çok. Adıyaman’da arkadaşımin evi komple çökmüş. 112 personeliyim ve arkadaşlarımız destek olmak için ildışı gorevlendirildiler bebeğim olmasaydı bende gitmek isterdim. Rabbim herkesin yardımcısi olsun dua ediyoruz 😔
XBlueX Akrep çok çok üzücü Allah yardımcıları olsun bu soğukta ne yaparlar hadi buyükler kendini idare etsede çocuklar yavrum ne üşür😔 Biz tv basinda bu derece etkilendik birebir yasayanların halini tahmin bile edemiyorum. Bi kez daha anlamis olduk uc kurusluk dunyada hersey bos
Bsrkaya Rabbim hepimizi korusun, dua etmekten başka elimden hiç birşey gelmemesi beni çok üzüyor. Rabbim hayırlı ölümler versin. Çocuğunuzu eşimizi dostumuzu birbirimize bağışlasın. Bu kış ayaz da evsiz kalan vatandaşlara rabbim yardım etsin. Elim ayağım dondu. Çok kötü bir haberle uyandik. Rabbim beterinden korusun birdaha yaşatmasın insallah. Çocuklarımızı korusun rabbimm 🥺
sosyolog1kadin Akrep kızlar dua edin eve girmeye korkuyoruz biz belki en az etkilenen şehirdeyiz ama baya hissettik ev yıkılacak gibiydi kendimizi zar zor dışarı attık depremin asıl büyüklüğü 7.8 baya şiddetli bide üst üste dünden beri 80 defa artçı deprem oldu hepsi de 5 6 7 büyüklüğündeler şu son yarım saatte bile 2 tane 7 ve 7.4 büyüklüğünde yine deprem oldu Rabbim yardımcısı olsun hepimizin
Cicekliperde Akrep çok kötü eve gidemiyoruz dışarısı.ç buz . Bebeğim yoruldu artık. Psikolojim kalmadı
Bsrkaya Cicekliperde canım benim sen nerde yasiyosun rabbim yardımcın olsun depremin kış soğuklarına denk gelmesi de çok kötü oldu . Rabbim çocuğuna dayanma gücü versin
Hayatonemsemeyedegmez Allahım yardım etsin inşallah içim yandı parçalandı 😥😔ard arda artçı depremler oldu hepside çok yüksek vurdu Allahım merhamet etsin bu kış vakti😥
Sedaa Kahramanmaraş ta fay hattı kopmuş, akşam 17:00 -19:00 arasinda çok büyük deprem bekleniyormuş. Herkes dikkatli olsun, inşallah daha fazla can kaybı olmadan atlatırız bu günleri de. 🙏
Akrep Cicekliperde Nietzsche Sedaa allahım sizleri korusun. Ülkemizi vatan evlatlarımızı korusun. Rabbim birbirimize bağışlasın. İstanbuldayım her dakika sanki ayağımın altından yer kayıyor bir dakika gözlerimi kırpamıyorum. Uyumaktan utanıyorum Allahım yardımcıları olsun..
Bsrkaya Nietzsche bence itibar edip, ona göre önlem almalıyız. Sonucda bu artçı depremler devam edicek. Belki 2 gün belki 3 gün. Ve en büyük depremini yaşadık şuan . Yol bile catlamisken her an herşey olabilir. O yüzden herkes bilgilensin ki, temkinli olsunlar. 🙏🏻
Sedaa Nietzsche aynen canım asılsızmış, ne bilim bende duyunca herkese haber verim dedim. Nolur nolmaz diye.
Cicekliperde Bsrkaya iyiyiz ama evimize gidemiyoruz. Ev yüksek katta bizim bir de. Kaldık böyle hala pijamalarlayız
Nietzsche Bsrkaya zaten hasarlı evlere girilmemesi gerektiği her yerde söyleniyor. Bu tarz yazılara inanıp hepimiz o saatte sokağa dökülürsek karışıklığa yol açarız. Yardıma ihtiyaç olan yerlere uzun sürede ulaşılır. Depremin geleceği saat bilinemez. Geldiği an deprem önlemlerini bilmemiz yapabileceğimiz en iyi şeydir. Araçlarımızla yollara dökülmek yerine güvenli alanlarda bekleyelim.