zarifhanim ZRaporu Estağfirullah canım helali hoş olsun, keşke herkese ulaşsa. AFAD’ın telefonları bile kitlenir durumda. Uygulama indirdim sosyal medyadan gördüğüm konum bildirimlerini daha hızlı ulaştırabilmek için. Çaresiz bir sürü insan tweet atıp adres paylaşıyor kurtarılmayı bekliyor. Şu duruma gelmek, o çaresizliğe şahit olmak ne kadar acı.. 😢
zarifhanim Nietzsche Hatay Reyhanlı yolunun yarıldığı bir resim gördüm, korku filmlerinden çıkmış gibi Allahım bu nasıl felaket dedim. Çok geçmiş olsun ailene, canları sağolsun 😰
Sedaa bitterdelisi24 evet canım ,Allah korudu resmen. Eşimi de osmaniye ye çağırdılar, eşim kepçe operatörü, yıkılan binalarin enkazlarini kaldırıyorlar. Kurtulanlara geçmiş olsun, enkaz altinda olanlara da Allah yardım etsin. 🙏
bitterdelisi24 Sedaa bizim göremedğimiz nelere sahit oluyrlar kimbilir :( sabahtan beri oturduğum yerde öldum öldm dirildim ya :(( hava buz gibi napıyo bu insanlar sogukta bebekler yaslılar :(
eternallove Akrep İzmir depreminden sonra kendime bi zaman gelememiştim aynı acıyı yine yaşadım çok üzgünüm dualarımız depremzedelerle😥 geçmiş olsun @Nietzsche @Sedaa rabbim bida yaşatmasın cümlemizi korusun
Sedaa Akrep saol canım, hepimize geçmiş olsun, ama hala olmaya devam ediyor, adana da bir kaç bina daha yıkıldı, cok kötü ya, kız kardeşimin yanindaki ev göçmüş, zor kaçmışlar.
Akrep bitterdelisi24 7 saati aştı malatyadaki arkadaşıma ulaşamıyorum, tweeterda her yerde paylaştım yok haber. Telefonu evde bırakıp kaçmıştır inşallah bebeği var.
bitterdelisi24 Akrep bizede mesaj yazdılar hat çekmıyo diye sonra gene ulasamadık direkler devrilmiş büyük ihtimal ondan. korkmayın haber alırsınız inşallah
Nietzsche Akrep tekrar oldu gene aynı şiddette ,oğlumu alıp çıktım dışarı ,napacağız böyle çok korkunç
Dolunayy Akrep of çok kötüyüm görünce salya sümük ağlamaya başladım. Rabbim yardımcıları olsun ,allah herkesi korusun . 🤲
Ozge49595 Akrep çok kötü Allahım yardımcıları olsun az önce Ankara sallandı hafif abim Hatay’da aklımızda onda allah herkesin yar yardımcısı olsun umarım bidaha yaşamayız 😞😞
Yasak_elma Akrep Yanımda çocuklarım olmasa inan izlerken hüngür hüngür aglayacağım okadar üzüldüm ve doldum😥😥Rabbim gani gani yardımcıları olsun.Nediyeceğimi bilemiyorum yutkunuyorum boğazım düğümleniyor şuan bu yorumumu gözlerim dolu yazıyorum.Biz sıcacık evlerimizde izliyoruz ama onlar o atmosferi yaşıyorlar birebir 😥😥allah kimseye birdaha yaşatmasın inşallah inşallah🤲🤲
Copper Akrep Şu soğukta karda yağmurda çamurda Allahım yardım etsin inşallah.ufacık bebeler ne yaparlar en çok onlara içim acıdı 😥
Sedaa Sedaa Hatayda da öğretmen olan kuzenimin evi göçmüş, yeni haberini aldik, Allahtan evde değillermiş,
Org112 Akrep deprem bölgesinde değilim ama Malatya çarşı kısmı baya kötüymüş maddi hasar çok. Adıyaman’da arkadaşımin evi komple çökmüş. 112 personeliyim ve arkadaşlarımız destek olmak için ildışı gorevlendirildiler bebeğim olmasaydı bende gitmek isterdim. Rabbim herkesin yardımcısi olsun dua ediyoruz 😔
XBlueX Akrep çok çok üzücü Allah yardımcıları olsun bu soğukta ne yaparlar hadi buyükler kendini idare etsede çocuklar yavrum ne üşür😔 Biz tv basinda bu derece etkilendik birebir yasayanların halini tahmin bile edemiyorum. Bi kez daha anlamis olduk uc kurusluk dunyada hersey bos