Es-in bende ayni durumdayim doktora gitmedim ama ara bi olan bir şey yani clotrimazolum diye bir krem var onla geciyo da geçmedi hala 1 haftadir .. başladigindan beri 1 kere ilişkiye girebildim ağriyor girdiginde sizinde oylemi?

Es-in canım ben o konuda çok skntı çektim soğan suyu maydonkz suyu ve bol su iç böyle atlattım idrar yolu enfeksiyonu bunları yaptıktan sonra şu icmeyi bırakma günlük 3 lt iç çok ilaç kullandım geçmedi bunları yapınca gecti

Es-in kaşıntı içinde sirkeli suyla yıka diye duydum ama benim kasintim olmadı hiç hamile değilsen tabi bunları yap

Valla ben 15 gün maydonoz limon kürü yaptım sbh aç karnına öyle duzeldim

Denizzzzz canim oyle soyleme bana bak kac yillldir urawyordum hic aklima gelmezdi benim cocugum olur hamile olurum sadece zamani var inweAllAh seninde olucak inweAllAh lutfen uzulme sabr et canim olucak duamda hep varsin cocuk oldugu zaman seninde ismi cekdim inweAllAh sende hamileyim diye yazacaksin umudunu kayb etme lutfen

Menessa_20 Sağol canım Allah razı olsun öyle yoruldum İnan inşallah nasip olur Allahtan gelene hamdolsun 🤲😘

Deren

Deren bnde cok acı cekıyorum bi tne krem yazmıştı dr travozol diye o hafifletiyo ama soğan suyu ve sirke içmeyi deneyecğim birde