Uykulupingue Heryer sallanıyor,psikolojimiz bitik durumda biz bunları nasıl unutup aşıcaz,yaşayanlar nasıl devam edicek artık yarınlardan çok korkuyorum postun altında konuşalım istedim…
sancaktepe Uykulupingue kızımla evde tekim eşim sabah gidiyor akşam geç geliyor psikolojim bozuldu çıt sesi duysam lambaya bakıyorum hemen kaçmak için nerden kaçsam nerde dursam kurtulurum diye düşünüyorum hele kızım için çok korkuyorum bensiz durmaz hayatta Allahım göstermesin istanbuldayız biz de ama aşırı korku var nası unutcaz bilmiyorum
Angellove2010 Uykulupingue çok kötüyüz Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın canımız çok yanıyor kaç yakın akrabamızı kaybettik bizim şehir tamamen bitti artık hayat yok evlerimiz gitti hayatımız bitti 😭
bitterdelisi24 Uykulupingue sende antepteydin dmi :( allah yardımcınız olsun biz burda dayanamıyoruz :( artık hıcbırseu eskısı gibi olmucak:(
Yasak_elma Uykulupingue Demin japonyada olan 9 ve üzeri depremleri izledim adamların tek bir yapısı yıkılmıyorya ve hiç dısarı kaçanda yok herkes cok rahat ve olağan davranıyorlar😮Eğer o büyüklükte deprem türkiyede olsa türkiye haritadan silinir net.Demek istediğim bizim ülkemizde neden bu yok.Neden deprem yerleşkesi olduğu halde ülkemiz sağlam binalar yapılar yapılmıyor.Neden canımızla kumar onanıyor.7 şiddetindeki depremlerde japonlar oturdukları yerden bile kalkmıyorlarya bu aradaki fark nedir biri bana anlatsın piskolojim cok bozuk çok
Romantik_prenses Ahhh ahh acımız büyük çok zor gerçekten bu psikolojiden kurtulmak Rabbim yardımcımız olsun Biz Ege bölgesindeyiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çok ağır imtihan Sözün bittiği yer
Uykulupingue Romantik_prenses aynen öyle Rabbim böyle bi felaketi ümmedi Muhammede göstermesin bi daha 😢
Uykulupingue sancaktepe ahhh bende hep aynı senaryolar,eşim hataya gitti kayınvalidem ben kızım tekiz sürekli nereye saklanırız diye düşünüyorum kızıma sarılıyorum ne yapıcaz böyle 😢
Uykulupingue Angellove2010 canım nerede yaşıyordun 😢 kıyamam sana Rabbim feraha çıkarsın güç versin sizlere biz izledikçe kahroluyoruz 😢
Boncukkk Ailem Hatay’da ben yurtdışındayım ve inanın çok kötü bi durumdayım babamı depremde kaybettim annem enkaz altında 4 gün oldu yaşıyormu öldümü bilmiyorum kardeşlerim evsiz barksız çocukları perişan kuzenlerim öldü akrabalarım öldü Hatay yok oldu hepsi yok oldu zar zor iletişim kurabiliyorum kardeşimin sütü kesildi köye gittiler çocuğu deprem olmadan 2 gün önce sünnet oldu halleri perişan mama bulamıyor diğer ablam oğlu 1 yaşında sütü yetmiyor yemek yediremiyor zar zor bebelac bulmuş yavrum görsen nasıl sevindi nasıl iştahla yedi diyor ölenler kurtuldu kalanlar perişan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun babama Fatiha okurmusunuz annemede dua edin yaşıyorsa eğer sağ Salim kurtulsun enkaz Altından 😢😭😔
Uykulupingue Boncukkk okudum canım benim inşallah annen sapa sağlam çıkar 🤲 Rabbim yardımcıları olsun hepsinin paramparçayız inan 😢😢😢
Sokaklambasi Boncukkk Cok uzgunum.. Basiniz sağolsun allah yardimciniz olsun. İnsallah annen sag salim cikar. Dualarimiz sizinle..
boniboncuk Boncukkk basin sag olsun canim rabbim cennetin en güzel yerine koydun babani inşaallah fatihami okudum yerine ulaşsın inşaallah annen içinde la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin baligin karnindan yunus as kurtardigi gibi düp depremde göcük altinda kalanlari kurtarsin inş
Boncukkk Uykulupingue ben arabistandayım ailem hepsi Antakya’da yaşıyor akevler mahallesi 12. Sokak dirlik kahvaltılık market yanı annemi enkazdan çıkarsınlar annem ses vermiyor diye öylece bırakıp gitmişler kardeşlerim çıkartamıyor kolon var ya yaşıyorsa ya konuşamıyorsa ya baygınsa allahım yardım et
bitterdelisi24 Uykulupingue allah razı olsun hava sartları cok kötu :( giden yolda kalıyo malatyada kar 2 metre olmuş arkdasm var mecbur evde oturuyoruz dıyo :(
Boncukkk Uykulupingue inşlh çıkar şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum canım babam daha 48 yaşındaydı biz 5 kız 1 oğlan kardeşim var hepimiz evliyiz ama erkek kardeşim değil daha onu evlendirecektik erkek kardeşim çok düşkün anneme onu enkazda kaldığını gördükçe çok daha kötü oluyor dua edin çıksın sağ yada ölü sadece çıksın istiyoruz
Elifdurununannesi Boncukkk başınız sagolsun çok üzgünüm kac gündür ne yediğimi ne içtiğimiz tadı yok kursağımızda hersey anneciginden güzel haber bekliyorum umarım size bağışlasın Rabbım 😭
Uykulupingue Yasak_elma hayatlarımız çok ucuz çünkü zenginlerin villalarına bişey olmuyor olan biz gariplere oluyor yapıyorlar 20 kat bina en ufak depremde yerle bir oluyor psikoloji kalmadı artık
Yasak_elma Uykulupingue yıkılan binaların içinde 2 3 yıllık ve 6 aylık 3 aylık binalar var.Bu dairelerin tek biri 2milyon 800binlira 3 yıl öncenin parası bu birde ucuzmu sence.Durumu iyi olanda gitti bu depremde fakiride.Hepsi depreme dayanıklı onayı veren yetkililerin mühitlerin suçu allaha havale ediyorum hepsini
Uykulupingue Yasak_elma ucuz olan bizim hayatlarımız binalar değil Allaha hesap vericek o binaları yapanlar denetlemeyenler hepsi
Yasak_elma Uykulupingue Versinler insallah allah huzurunda çetin hesaba çekilsinler hepsi yanlarına asla kar kalmasın amin
Uykulupingue bitterdelisi24 evet canım telefonda çekmiyor arada mesaj atıyor artık ceset topluyoruz hep diye Rabbim sonumuzu hayr etsin 😢