ataturkxbest Bence yerinde değildi kontrol etmediniz doktoruma yazdım kaymıştır kontrol edilmemiştir diyor
Lagosiyawo ataturkxbest olabilir canım sormadım özellikle kaydımı diye ek yöntem kullanmadık /99 koruyor dendiği için
MAktay07 Lagosiyawo gelecek olan öyle yada böyle geliyor demekki hayırlı olsun 🥰 2 çocuğunuz kac yaşındalar peki ? Benimde 2 küçük çocuğum var diken üstündeyim hap+prez ile korunuyoruz deri altı düşünüyordum taa ki senin postu okuyana kadar 😊
sumeyye_ Lagosiyawo bende yerleşme kanaması daha doğrusu lekesi reglimden 15 gün önce olmuştu bilerek bekledim, ben reglime yakın test yaptım pozitif çıktı🤭 test yapmalısın.
ZRaporu Lagosiyawo ay sevindim valla kendim cesaret eddemiyorum ama başkası çocuk yapınca hoşuma gidiyor 🤩 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 kız hissediyorum şimdiden 😇
Aysegul-07 [silindi] sen niye herkesin gönderi sine kötü yorum yapıyorsun??????? Delilik varmı kafada 😡
Lagosiyawo Aysegul-07 dr um dediki 100/100 gebelikten korunmanın tek yolu ilişkiye girmemektir çok güldüm orda haklı şaka bi yana tüpligasyon diyolarmış işleme tüpleri bağlatma ben onu yapıcam inşallah şu süreci bi atlatayım
Sultandefne Lagosiyawo başıma geldi yerleşme kanaması adet sandım ama yok bekledim gelmedi 3 gün sabrettim 3 tane test yaptım pozitif bakalım pazartesi Dr gidecem hayırlısı artık