Lagosiyawo hangi doktor taktı nasıl ya ek yöntem kulanmadınız dimi
Yerleşme kanaması 🩸
Bence yerinde değildi kontrol etmediniz doktoruma yazdım kaymıştır kontrol edilmemiştir diyor
Lagosiyawo gelecek olan öyle yada böyle geliyor demekki hayırlı olsun 🥰 2 çocuğunuz kac yaşındalar peki ? Benimde 2 küçük çocuğum var diken üstündeyim hap+prez ile korunuyoruz deri altı düşünüyordum taa ki senin postu okuyana kadar 😊
Lagosiyawo bende yerleşme kanaması daha doğrusu lekesi reglimden 15 gün önce olmuştu bilerek bekledim, ben reglime yakın test yaptım pozitif çıktı🤭 test yapmalısın.
Lagosiyawo değiştirme zamanı mı geçti acaba? Ne zmn takmıştıniz
TomveJerry /99 koruma demişti hiç bi yöntem 100/100 değil dedi canım
bitterdelisi24 sağol canım inşallah 🥰
Ask_hosmus allah sabır versin sanada banada 🤣🤣
ataturkxbest olabilir canım sormadım özellikle kaydımı diye ek yöntem kullanmadık /99 koruyor dendiği için
MAktay07 araları 17 ay canım ilkle
Lagosiyawo Amin İnşallah canım😂
Lagosiyawo ay sevindim valla kendim cesaret eddemiyorum ama başkası çocuk yapınca hoşuma gidiyor 🤩 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 kız hissediyorum şimdiden 😇
ZRaporu aynı mutluluğu çocuğa bakarkende paylaşalım canısı 😜😅😅😅
Lagosiyawo yok zaten o yüzden mutlu oluyorum 😁 ben bakmadığım için 😂 üreyin üreyin 😝🤩🫶🏻
[silindi] sen niye herkesin gönderi sine kötü yorum yapıyorsun??????? Delilik varmı kafada 😡
Lagosiyawo hadi ya o kadar övdüler onu
[silindi]
Aysegul-07 takipte kal
ZRaporu deli ya 😂😂🥰
Aysegul-07 dr um dediki 100/100 gebelikten korunmanın tek yolu ilişkiye girmemektir çok güldüm orda haklı şaka bi yana tüpligasyon diyolarmış işleme tüpleri bağlatma ben onu yapıcam inşallah şu süreci bi atlatayım
Aysegul-07 herkes kendi karakterinin üslubunu dışarı vurur boşver takılma canım 🙏