Bence yerinde değildi kontrol etmediniz doktoruma yazdım kaymıştır kontrol edilmemiştir diyor

Lagosiyawo gelecek olan öyle yada böyle geliyor demekki hayırlı olsun 🥰 2 çocuğunuz kac yaşındalar peki ? Benimde 2 küçük çocuğum var diken üstündeyim hap+prez ile korunuyoruz deri altı düşünüyordum taa ki senin postu okuyana kadar 😊

Lagosiyawo bende yerleşme kanaması daha doğrusu lekesi reglimden 15 gün önce olmuştu bilerek bekledim, ben reglime yakın test yaptım pozitif çıktı🤭 test yapmalısın.

ataturkxbest olabilir canım sormadım özellikle kaydımı diye ek yöntem kullanmadık /99 koruyor dendiği için

Lagosiyawo ay sevindim valla kendim cesaret eddemiyorum ama başkası çocuk yapınca hoşuma gidiyor 🤩 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 kız hissediyorum şimdiden 😇

ZRaporu aynı mutluluğu çocuğa bakarkende paylaşalım canısı 😜😅😅😅

Aysegul-07 dr um dediki 100/100 gebelikten korunmanın tek yolu ilişkiye girmemektir çok güldüm orda haklı şaka bi yana tüpligasyon diyolarmış işleme tüpleri bağlatma ben onu yapıcam inşallah şu süreci bi atlatayım

Aysegul-07 herkes kendi karakterinin üslubunu dışarı vurur boşver takılma canım 🙏