Hangi ülkede yaşıyorsunuz arkadaşlar 10 binler 13 binler havada uçuşuyor. Ben de öğretmenim gidip de 10bin lira vereceğime ücretsiz izne çıkarım daha iyi
Bebek Bakıcısı maaşı ne kadar olmalı?
Hayatt123 onlar olması gerekeni söylemişler. Ben de o kadar veremem mesela. Öğretmen maaşı belli sonuçta
Cicekliperde sorumluluğu çok fazla evet ama hiç değilse evdesiniz. Çalışma ortamınız rahat. Fabrikada devamlı ayak üstü vardiyalı çalışan adam almıyor 13 bini. Gerçekçi olmak lazım diye düşünüyorum
bitterdelisi24
2000 teklif etti. Artı tuvalet eğitimi de verecekmişim ve çocuğun gündüz uykusu hiç yok. Reddettim✋🏻😁
Hayatt123 ben de böyle düşünüyorum
yesilgozanne 2000 de çok az.
yesilgozanne 2000 gerçekten az ama yaa
yesilgozanne kız ne yapmış öyle dalga geçer gibi. 2000 ne ihtiyacını karşılayacakmış senin.
Kız gunlugun 100 TL ye geliyor uykudan kalktığına değmez 😁bide tuvalet eğitimi vericekmissin🤔 bu insanlar nerede yaşıyor ki acep bu pahalilikta
yesilgozanne yok artık.. benım komsum baktıryo kadın 8de verıyo oglen 1 de alıyo o bile 2 bucuk verıyo. sen 9 saat bakıcaksın bide 2 bin tl..dalga geciyolar ya bide ıkısıde memur. kreşe versin madem öyle bulabiliyo mu bakalım 9 saati 2 bine kreş
bitterdelisi24 kreşte 1 öğretmen 10 kişi ile ilgileniyor. Ben de Anaokulu öğretmeniyim iş bulamadım. Çok kırıldım😔
arman hiç sorma çok kalbim kırıldı, iş bulsam keşke de kurtulsam artık çok yoruldum😔
Dududerya bir de çocuğun yeme içme artı gezdirme parası da bendeymiş. Akşam olana kadar dışarı çıkarıp dolaştırmamı da istiyormuş.
yesilgozanne Allah yardımcın olsun inşallah
yesilgozanne pardonnnn ????? Yok artık eğiliyimde ……….. Bazı insanlarin kafa yapisini çok merak ediyorum
yesilgozanne umarım blursun kendi cocugun varmı
asgari ücretin yukarısında olmalı mutlaka
arman amin arkadaşım 🌸
bitterdelisi24 inşallah, var evet 🥰