Kız gunlugun 100 TL ye geliyor uykudan kalktığına değmez 😁bide tuvalet eğitimi vericekmissin🤔 bu insanlar nerede yaşıyor ki acep bu pahalilikta
Bebek Bakıcısı maaşı ne kadar olmalı?
yesilgozanne yok artık.. benım komsum baktıryo kadın 8de verıyo oglen 1 de alıyo o bile 2 bucuk verıyo. sen 9 saat bakıcaksın bide 2 bin tl..dalga geciyolar ya bide ıkısıde memur. kreşe versin madem öyle bulabiliyo mu bakalım 9 saati 2 bine kreş
bitterdelisi24 kreşte 1 öğretmen 10 kişi ile ilgileniyor. Ben de Anaokulu öğretmeniyim iş bulamadım. Çok kırıldım😔
arman hiç sorma çok kalbim kırıldı, iş bulsam keşke de kurtulsam artık çok yoruldum😔
Dududerya bir de çocuğun yeme içme artı gezdirme parası da bendeymiş. Akşam olana kadar dışarı çıkarıp dolaştırmamı da istiyormuş.
yesilgozanne Allah yardımcın olsun inşallah
yesilgozanne pardonnnn ????? Yok artık eğiliyimde ……….. Bazı insanlarin kafa yapisini çok merak ediyorum
yesilgozanne umarım blursun kendi cocugun varmı
asgari ücretin yukarısında olmalı mutlaka
arman amin arkadaşım 🌸
bitterdelisi24 inşallah, var evet 🥰
yesilgozanne onlar kendilerine bakıcı değil de köle arıyolar sanırım küfür resmen sinir oldum 2 bin lira nedir ya
yesilgozanne sen burada 5bin diyenlere bile bakma. ne işi olursa olsun sen 9 saat mesaini satacaksın minimum tutarı asgaridir aşağını hiç bi şekilde kabul etme tekrar bi teklif gelirse. Herkes kendini akıllı sanıyor maşallah o 2bin lira senin emeğine değil çocuklarına verdiği değerdir aslında kendi çocukları bakılacak yazık ne diyim.
kedilideli Valla şaştım kaldım burdakileri okuyunca normal mesaili iş gibi gidip çalışacak ama sadece çocuk bakıyo diye az para alacak olacak iş değil o zaman her iş böle olsun sadece telefon bakıyo diye sekretere az versinler sadece hesap yapıyo diye muhasebeciye az versinler oluyor mu öyle???!!!
Citlembik aynen öyle fırsatçılık insanların içine işlemiş ayrıca çocuk bakmak en zor işlerden biri başkasının canı emanet yani
kedilideli hayatta en kiymetlisini teslim edecek ama 2bin maaş 🤦🏼♀️
yesilgozanne saka gibi gerçekten utanmadan nasıl teklif etmisler bunu
arman katılıyorum
Asgari ücretin üstünde olmalı.Çocuk bakmak kolay değil.