Çok üzgünüm buraya anlatıp derdimi paylaşmak istedim…
Depremde çocuklarını kaybeden aile oldu çabalayan ve bilirmisiniz bilmiyorum ama Bi baba enkaz altında cocugun elini tutuyor bu beni hep yıktı ya diyorum ki o kadar vicdanlı baba ki cocugu için çabalayan aile var kkii hamile Bi anneyi cocugunu kurtaran Bi baba var kii durup hep üzülür ve düşünüyorum.
Benim eşim neden çocuğu için çabalamadı bilemeyiz yarına çıkamaycagımızı kim bilir kii ve düşünüyorum da eşim hiç mi demedi aralarında benm çocuğum olsaydı hiç görmediğin 1 kere gördüğü daha küçükken gördüğü çocgu hiç mi sağlığını sormak istemez Bi baba ya bende mi hata var bilmiyorum o kadar zoruma gidiyor kii ya çocuk 7 aylık oldu hiç mi görmek istemez yada merak etmez kime benziyor sağlığı iyi mi ne yapıyor ya eşim sadece tek ailesini dinledi ailesi bile görmedi çocgu yaa ben ne yaptım kii
Çok yoruldum..
İçimi dökmek istedim kızlar..
Burda eşimn bana yaptıklarını anlatmıştım..
Dertleşmek istedim..
1prens_annesii cnim bu bi vicdan merhamet meselesi esinde yokmus ki merak etmiyor yoksa kendi canindan kaninda olan cocugu nasil aramaz sormaz bir insan ? Aklim almiyor ben bazen disari cikiyorum oglumla esim benden once eve gelir zile basiyorum bina kapisini aciyor bize girdigimiz gibi asagi iner oglunu kucagina alip eve giriyor biz disari cikinca bile dayanamiyor ama bazi insanlar da var evlat varmi yokmu hic umurlarinda bile degil .. umarim incitmedim seni hakkini helal et..
Bircocukannesi_ helal olsun..
Ya öyle olunması gerekir çocgu insan sorar e nabıza bakıyor illa hastanede nie yattı DİE merak etmez mi yaa eşim dilekçede yazmış ki cocugunu görmedim Bi kere gördüm ya gel sor ara benim telim yok ailemi ara Bi insan kapıda yatar çocugum yok die zaten ailesi herkse diyormul ki onun bir degl kaç coçugu olur eşimde bana demiş Di bunu hiç unutmuyoruz ama benn tek düşündüğüm çocuk ya merhamet yok onlarda ailesi görmedi ne amcası ne halası yok bu kadar mı bıkmılşar benden 1 sene evliydim ya attılar beni ya çok şey var inan kiii
1prens_annesii aile olmayı bilmeyen bir insanın çocuk ziyan etmesi eski eşinin yaptığı. Ne vicdan ne merhamet hiç biri yok demek ki. Öyle bir adamla büyümesi zaten hayırlı olmaz. Sizden uzak Allaha yakın olsun
1prens_annesii Herkes anne baba olamıyor maalesef o duygu olmuyor içinde vicdan olmuyor size de öylesi denk gelmiş çok üzgünüm :(
1prens_annesii Canım sizin görücü usulüyle mi evlilik olmuştu ? Yani severek evlenen bir insan bunları yapamaz diye düşünüyorum. Vee tabiki siz ayrı ama çocuğunu araması sorması meraklanması lazım. Ama galiba size birşey hissetmediği için çocuktan da uzak duruyor oyle düşünüyorum.
1prens_annesii evet biliyorum canım allah sabır versin inşallah eşini düşünme artık allah aşkına sı* ağzına öyle şerefsizlerin yeter bu erkek miletinden nedir çektiğimiz biz gariban kadınların tabi erkeklerin bi kısmı öyle bazıları öyle narin öyle iyilerki anlatamam şans kader ne yapacaz Allaha bırak bizim dertlerimizden büyük Allahımız var❤️🌹🙏🏻
arman öyle tabii davayı açan o ben 5 ay bekledim ve evine kağıt geliypr dilekçe dava açılmış
Hayatonemsemeyedegmez evt Bud benim kaderim ama insan istiyor neden çocuğum babasıyla birlikte olmadı ilerde sormayacak mı en çok zoruma giden hiç emegi ola ayıp mahkeme kararı ile cocugu sanki önceden degr vermiş gibi davranacak almadı ya istemedi ya bende veresim gelmiyor şahsen
1prens_annesii Canım alakasız olacak ama profildeki senmisin
1prens_annesii verme allah böylelerin belasını versin çok doluyum
Yasak_elma eevt benim gelinlikli halim Bi o fotoğrafım kaldı onu koymak istedim
Hayatonemsemeyedegmez sizde mi öylesinz
1prens_annesii ama neden 1 yil sonra bosandiniz durumu pek bilmiyorum yaranizi desmek gibi olmasin bu kadar erken bosanma neden olur ki insan uc dort yilda bikar birbirinde anlarim bi yilda insan doyasiya biseyler bile yasayamiyor ki
1prens_annesii ayrılma yok ama yasanti benziyor çocuğuna deyilde bana öylee
Bircocukannesi_ ailesi sayesinde Bi eş koca olamadık ama ailesi yaptı ben yuva yıkmak istemedim bana hakaret edildi tek başına yemek yedim hamile halimle kendi evlerinden kovdular beni eşim ailesi birlikte yer ben de aşağıda Bi tabak verirlerdi bana yerdim öyle ben dayanamayıp iftira hakaret sözlerine aileme anneme anlattım vay nşe anlattın DİE ortalık katıldı beni daha çok hor gördüler sonra beni kovdular arabaya layık degl terminal at dedi eşim aynısını yaptı evime geldim
1prens_annesii Bu dünyanın öbür tarafı da var güzelim sen hiç üzülme. Elbet hak hesap soracak. Ve hepsi senden helallik almak için yalvaracaklar. Ama o günde sen helal etmiceksin.
Bsrkaya etmiycegşm eşime ailesine bana yapılan şeyler kolay degl hakkım onlara helal etmiyorum onlar bana yaşattığı gibi aynı şekilde onlar yaşasınlar istiyorum tek duam
1prens_annesii Çok güzelmişsin kuzum allah bundan sonraki bahtını kendin gibi güzel kılsın🌸🌿
1prens_annesii ozaman senin hic umurunda olmasin cocugunu sormasi veya sormamasi kendi hayatina bak hic umursama bile cunku babasi yok kendin buyut ona muhtac etme inanki cok pisman olur kacan kovalanir merak etme hic aklina bile getirme neden hic cocugumuzu merak etmiyor falan cunku yok babasi yok gibi olsun senin icin farzet ki ölmus bana boyle davranilsa varya ben dunyanin kac bucak oldugunu gosterirdim’onlara