Yasak_elma çok teşekkür ederim o senin güzel bakışın 😘
aminn🤲🤲
yavrumla her şeyi yapacağım evlilik düşünmüyorum Rabbım hakkımızdan hayırlısı versin her zaman

Bircocukannesi_ eşimin oğluma Bi tane bişeyi yok 1 kere gördü 7 günlüktü o zaman para verdi 150 TL bende hiç Bi şekilde harçamadım çok şükür ailem bakıyor çalışırsam eger muhtaç olmam onlara ya hamileyim insan Bi oyuncak alır ki oğluma aldım sevinir ben çok hevesliydim elimde görmedim almadı hiç hep ailesine baktı ailesi alacak yani ailesibe muhtaç o çünkü adam akıllı çalışmadı ailesinn eline baktı yedi içti yattı onun görevi oydu yani

1prens_annesii aile bi evliligin icindeyse o evlilik asla yurumez eger gorumcelerin varsa umarim baslarina gelirde annesi dizlerine guzelcene vursun desin ben gelinin basina getirdim kizimin basina geldi

Bircocukannesi_ var ya 15 yaşımda ama ne çektim küfür küfür hiç eksilmez rahmetli ablamın kızlarını kovdu küfür etti ailesine öyle bir insan kii kaynım lar var onlar evlensin istiyorum çünkü bennm yapamadığımı onlar yapsın istiyorum.
      Bu arada Bi yuvayı tamamlamadan başkasının yuvasını yapıyorlar onlar 🤏 bu kadar insanlar kaynımna kız arıyorlarmış

1prens_annesii o kizin da basini yakacaklar hi ama akraba olursa ayricakli olur sever onu kaynana , kaynanalar bi yabanci gelinlere varlar ama akraba olunca citlari cikmaz

Bircocukannesi_ canım akraba farketmez kiii benimde akraba ne geldiyse tanıdıkdan geldi tanımadığın insanlar akrabadan bin kat iyiler bunu anladım
          Bu kızdan bulsunlar inşallah

1prens_annesii bulurlar merak etme benim kaynanam mesela ortanci gelin onun kardesinin kizi o eltim varya demedigini birakmiyor kaynanama kayinpederime cok sukur ki onlarin yaninda degilim yurt disinda yasiyorum ama kaynanamin sesi cikmiyor ona cok korkuyor ondan ben ordayken ki ben yabanciyim esimle sevdik birbirimizi kacarak evlendik akraba degiliz bana daha cok rahattir mesela yani ordayken diger kucuk gelinle bize diyordu eltiniz gelince niye ayaga kalkip hos geldin demiyorsunuz (ozamanlar ben eltimle konusmuyordum) yani biraksan onu basimiza ailenik buyugu diye gecirecek

3 ay sonra

Buraya derdimi anlatmışım ve derdimi dinleyenlere çok teşekkür ederim buraya girdim ve gördüm dedim ki şubat da yazmışım ve haziran olmuş hâlâ babası gelmedi böyle bişey var mı ya Bi insan özlemz mi yaa nasıl diye görmek istemez mi ya ailesi de hiç görmedi şaka gibi ya ve ilk mahkeme bayramdan sonra
              Düşünüp duruyorum yaa ben ne yaptım diye ve düşüncem şu gelecek pişman oldum diyecek ama kabul edemem bazıları kabul et Bi şans dene diyenler oldu sizce kızlar kabul etmemekle doğru yapıyorumdur inşallah herkes 1. Şansı affeder VS. Diyen oluyor ama sizin düşünceniz fikriniz?

1prens_annesii canım kurtuldun boşan gitsin büyük bir şans emin ol .👍🏻 Kusura bakma ama adam sizi hatırlamıyo bile ne şansından bahsediyosun be kuzumm.Hayatına bak demeki hayırlısı buymuş inşallah bütün güzelikler önüne çıkar 🌸Bebeğinle güzel günler dileğiyle 🤍

1prens_annesii aşkım böyle olmanızın net bir sebebi ne. Birde bu hayatı sen yaşıyosun ve yaşıyacaksın onların ne dedine bakma bir kadın evliliğinde değersizse mutsusa bu haya niye katlanıyo ki ilaki altatılmış olmalımı bi evliliği bitirmrk için beliki senide çocuğunuda gözden çıkartmış sende cesur ol kimseyi dinleme 🌿

Allah razı olsun canım sürekli kafamı kurcalıyor inan evliigin bitmesini eşimin babası istedi ve eşimde arkasında o dedi onu yaptı benim 1 degil 10 çocugum olur diye mesajlar atan Bi eş çünkü bunun aynısını babannesi demişti yani buna rağmen nasıl gideyim bilmiyorum onların hizmetini yapıp eşimin hizmetini de yaptım hamile halimle yaptım ve son anda kovdular at dediler yaptı eşim ve Bn eşimi doğru düzgün tanıyamadım Bn onu sadece gece görürdüm o kadar Dı yani

1prens_annesii yani bir kadın bunu haketmiyoo bu ne ya kölemisin sen böyle bir yere gerimi gitmek istiyosun düşünme aklınıda kurcalamasın onlar başkasını kandırıp getirtir 10 çocukta yaptırtır köle gibide kulanır yazık onların önüne çıkacak insandan sen kurtuldun şükrett🌸

1prens_annesii aşkım üzülme ama eşin seni sevseydi ailesine karşı ne olursa olsun korurdu hamileyken evdem kovmak ne ya .Ne güzel ailen arkanda boşver o pisliği hayatına bak 🌸

1prens_annesii ya canım benim kaynım bak daha sevgilisi için ailesini karşısına aldı cekti gitti evden insan karısına bunu yapamaz hamile cocuk var vazgeçemeyeceği şeyler bir insanın ama senin eşin ve diğerleri insan olmamış boşver cidden kaç zaman ay geçmiş hala düşünüyorsun barışmayı ah biz kadınlar kolay kolay vazgeçemiyoruz yuvamızdan ama bunca şeye rağmen yapma kuzum barışma boşan hayat karşına en güzelini Çıkarsın

Cicikiz çok insan var ailesini karşısına alan ama ilk bana dedi ailemi karşıma aldım VS dedi inanamadım rest çektim dedi ailemden dedi Bn ondan ayır ev istedim benim ailem burda olmaz dedi haber bekle benden deid babası o ara benim namussuma laf etti bende sinirlenip telefon hattımı kapattım ulaşmadı Bi ara kendimi suçladım kapattım ondma aramıyor VS dedim ama sadece benim mi yada gelseydi sadece bende telefon yoldu ailemi arasaydı isteyen bunu yapardı neyin gururunu yaptı bilmiyorum ama Bi ara kendimi suçlayıp durdum yuvamı çocuğumu düşünüp durdum haklısınız beni isteseydi herşeyi yapardı kendine güvenmemedi parayı hep ailesinden alıyordu çalışmak ona göre degldi o yüzden sıkıya girmek istemedi