Hayatonemsemeyedegmez evt Bud benim kaderim ama insan istiyor neden çocuğum babasıyla birlikte olmadı ilerde sormayacak mı en çok zoruma giden hiç emegi ola ayıp mahkeme kararı ile cocugu sanki önceden degr vermiş gibi davranacak almadı ya istemedi ya bende veresim gelmiyor şahsen

1prens_annesii ama neden 1 yil sonra bosandiniz durumu pek bilmiyorum yaranizi desmek gibi olmasin bu kadar erken bosanma neden olur ki insan uc dort yilda bikar birbirinde anlarim bi yilda insan doyasiya biseyler bile yasayamiyor ki

Bircocukannesi_ ailesi sayesinde Bi eş koca olamadık ama ailesi yaptı ben yuva yıkmak istemedim bana hakaret edildi tek başına yemek yedim hamile halimle kendi evlerinden kovdular beni eşim ailesi birlikte yer ben de aşağıda Bi tabak verirlerdi bana yerdim öyle ben dayanamayıp iftira hakaret sözlerine aileme anneme anlattım vay nşe anlattın DİE ortalık katıldı beni daha çok hor gördüler sonra beni kovdular arabaya layık degl terminal at dedi eşim aynısını yaptı evime geldim

Bsrkaya etmiycegşm eşime ailesine bana yapılan şeyler kolay degl hakkım onlara helal etmiyorum onlar bana yaşattığı gibi aynı şekilde onlar yaşasınlar istiyorum tek duam

1prens_annesii ozaman senin hic umurunda olmasin cocugunu sormasi veya sormamasi kendi hayatina bak hic umursama bile cunku babasi yok kendin buyut ona muhtac etme inanki cok pisman olur kacan kovalanir merak etme hic aklina bile getirme neden hic cocugumuzu merak etmiyor falan cunku yok babasi yok gibi olsun senin icin farzet ki ölmus bana boyle davranilsa varya ben dunyanin kac bucak oldugunu gosterirdim’onlara

Yasak_elma çok teşekkür ederim o senin güzel bakışın 😘
          aminn🤲🤲
          yavrumla her şeyi yapacağım evlilik düşünmüyorum Rabbım hakkımızdan hayırlısı versin her zaman

Bircocukannesi_ eşimin oğluma Bi tane bişeyi yok 1 kere gördü 7 günlüktü o zaman para verdi 150 TL bende hiç Bi şekilde harçamadım çok şükür ailem bakıyor çalışırsam eger muhtaç olmam onlara ya hamileyim insan Bi oyuncak alır ki oğluma aldım sevinir ben çok hevesliydim elimde görmedim almadı hiç hep ailesine baktı ailesi alacak yani ailesibe muhtaç o çünkü adam akıllı çalışmadı ailesinn eline baktı yedi içti yattı onun görevi oydu yani

1prens_annesii aile bi evliligin icindeyse o evlilik asla yurumez eger gorumcelerin varsa umarim baslarina gelirde annesi dizlerine guzelcene vursun desin ben gelinin basina getirdim kizimin basina geldi

Bircocukannesi_ var ya 15 yaşımda ama ne çektim küfür küfür hiç eksilmez rahmetli ablamın kızlarını kovdu küfür etti ailesine öyle bir insan kii kaynım lar var onlar evlensin istiyorum çünkü bennm yapamadığımı onlar yapsın istiyorum.
              Bu arada Bi yuvayı tamamlamadan başkasının yuvasını yapıyorlar onlar 🤏 bu kadar insanlar kaynımna kız arıyorlarmış

1prens_annesii o kizin da basini yakacaklar hi ama akraba olursa ayricakli olur sever onu kaynana , kaynanalar bi yabanci gelinlere varlar ama akraba olunca citlari cikmaz

Bircocukannesi_ canım akraba farketmez kiii benimde akraba ne geldiyse tanıdıkdan geldi tanımadığın insanlar akrabadan bin kat iyiler bunu anladım
                  Bu kızdan bulsunlar inşallah

1prens_annesii bulurlar merak etme benim kaynanam mesela ortanci gelin onun kardesinin kizi o eltim varya demedigini birakmiyor kaynanama kayinpederime cok sukur ki onlarin yaninda degilim yurt disinda yasiyorum ama kaynanamin sesi cikmiyor ona cok korkuyor ondan ben ordayken ki ben yabanciyim esimle sevdik birbirimizi kacarak evlendik akraba degiliz bana daha cok rahattir mesela yani ordayken diger kucuk gelinle bize diyordu eltiniz gelince niye ayaga kalkip hos geldin demiyorsunuz (ozamanlar ben eltimle konusmuyordum) yani biraksan onu basimiza ailenik buyugu diye gecirecek