Bsrkaya çok teşekkür ediyorum güzel önerileriniz için. Emeğinize sağlık. Eşimle aramızı düzeltir düzeltmez ilk fırsatta deneyeceğim inşallah. Normalde de ilişki sırasında göğüs ucu ile oynadığı zaman ekstra haz alıyorum. Cinsellikte eşim çok beğenir beni ben de normalde özgüvensiz olmama rağmen o konuda kendimi beğenirim yani eminim çok hoşuna gidiyordur eşimin ben de çok istekli biriyimdir ondan kaynaklı sanırım her hareketimden çok etkilenir ondan dolayı erken boşalıyorum dayanamıyorum senin sesine sözlerine diyor. Kendini yetersiz görüyor sanırım belli etmemeye çalışıyor ama ikidebir nasıl iyi mi güzel yapıyor muyum diye soruyor . Ama şunu anlamıyorum yatakta mutlu olan bi adam karısını neden üzer,laf sokar,isteklerine Saygı duymaz,kötü gününde destek olmaz anlamıyorum ki. Birçok adam yatak için karısının etrafında pır döner benimki de yatakta iyi olmamıza rağmen günlük hayatta dikkat etmez hal hareketlerine. Bazen beni üzdüğünde isteksiz oluyorum deli oluyor yalvarıyor bana ne olur sen de istekli ol böyle olmaz falan ben diretince de kızar yapamıyorum ki böyle ha duvara yapıyorum ha sana diye bilerek böyle yapıyorsun kendini böyle şartlandırmışsın falan deyip beni suçlamaya başlıyor sanki gün içinde bana kötü davranan kendi değilmiş gibi